Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ostace vecna misterija koje je objasnjenje Bircino prisustvo u reprezentaciji ako mu Mutava vulva nije sredila to

jbt i ja sam se iznervirao koliko je glup, Dzile izgubio glas dernjajuci se

isto s druge strane, Jovic se nije pojavio na utakmici i pored 7 asistencija...ko zna sta se s njim desava

Andjuse, moze tekila, vino bi preskocio, to mi je za neku finiju varijantu

Posted

Јебо форум, куцам на слепо, видим да је Даркић оставио коментар, али ми отвара последње оно што је Доктор написао о броју бацања.

Време је да Леми одради приватизацију форума.

Posted

Gledah zadnju četvrtinu, Luković pokidao sa one dve zadnje blokade, car blokirao crnca, nešto mu dobacio (možda "Tramp") i dobio tehničku :)

Mislio sam da ćemo psihički i fizički pasti posle derbija sa Naprednjakom, ali važna pobeda i lepo skandiranje na račun premijera.

Smrt fašizmu, živeo Partizan!!!

• Upvote 1
Posted

A i ovi su ubacivali nemoguce...ne samo onolike troiketine, nego i ova poslednja dva njihova suta iz okreta udzose kao kap

U pocetku i mi tako dobiasmo...al stade sut (e kurva :bigblue: )

Posted

Za vas je bolje da ispadnete i fokusirate se na ABA ligu, a kako stvari stoje i tu cete tesko uci u 4.

Zvezda dobila. Jbg. opusteno, nemamo sta da izgubimo. Dobra igra i danas i protiv Uniksa. Sta smo prokockali tamo sad se vratilo. Dobijemo Armani kuci i opet smo na 50%, iako nemamo sansi da idemo dalje ako se eventualno ne pojacamo ispod kosa, sto verovatno necemo.

Fener u raspadu, mogao bi i Zeljko da popie otkaz.

Posted

Nema veze poraz, mene boli bojkot pravih partizanovaca, Jugoslovena, a ne nekih tamo Alkatraza i naravno samo da sa narednim porazima ne usledi ostavka Džikića, onda odosmo dođavola.

Ali igra u odbrani protiv Šarloea je tragičan, takvom igrom smo jednom dobili Zjelenu Goru, dva put ne može, ipak je ovo Liga Šampiona.

• Upvote 1
Posted

Тонемо, што би рекао покојни Милан Младеновић.

Милан Младеновић Narkomanchina™

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...