Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Misliš nekog tamo darkoneta?

Eto čim proradio yumetal tkz. Crvena Zvezda gubi, karma je to. Ušao sam juče u neki wc u nekom kafiću, svirao neki bend nekog tamo Nešu Galiju, lik u majici DS (nažalost ne političke stranke) pesnicom udara zid wc-a, šta to uradi Veljo Perasoviću? A spremam opširnu kolumnu o uspesima tkz. Crvene Zvezde, Vujošević u najnovijem intervjuu je samo malo odškrinuo pandorinu kutiju.

Elem da li bi neko hteo da učestvuje u jednom obimnom istraživanju? Naime hteo bih da izračunam koliko amerikanaca (crnaca i onih naturalizovanih) igra u Evropi, uključujući sve prve lige, sa spiskom imena i klubovima gde igraju. Ja ću krenuti polako, možemo podeliti lige.

Ali pre toga moram, za matematičko potkrepljenje kolumne, izračunati odnos u slobodnim bacanjima tkz. Crvene Zvezde u EvroLjigi.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted

Што се слободних бацања тиче и дербија, очекујем да однос буде, рецимо, 40-25.

70% што не умемо одбрану да играмо и да се потучемо, а остало ће онај који делегира судије да заврши.

• Upvote 1
Posted (edited)

Elem da li bi neko hteo da učestvuje u jednom obimnom istraživanju? Naime hteo bih da izračunam koliko amerikanaca (crnaca i onih naturalizovanih) igra u Evropi, uključujući sve prve lige, sa spiskom imena i klubovima gde igraju. Ja ću krenuti polako, možemo podeliti lige.

Odradio sam, 3632 igraca sa americkim pasosem igra u Evropi, ukljucujuci Tursku i Izrael i igrace sa dvojnim drzavljanstvom.

Evo excel tabele :

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qXlSF5Tb80WGIFBxT6LIdXMKFRcl1JtzSbc7Dfp5lI4/edit#gid=2022680380

Oko 6700 Amera igra van SAD-a.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ali pre toga moram, za matematičko potkrepljenje kolumne, izračunati odnos u slobodnim bacanjima tkz. Crvene Zvezde u EvroLjigi.

Izracunao sam, mozete proveriti, tkz. Crvena Zvezda je u dosadasnjem delu Evrolige 30 bacanja u plusu, gle slucajnost bas je toliki plus i u kos razlici, jos kad se tome doda da romike igraju ubedljivo najgrublju odbranu dolazi se do zakljucka da je zbog geopolitickih prilika tj prodavanja vere za veceru, sudijska organizacija veoma naklonjena klubu starom 4 godine.

• Upvote 1
Posted (edited)

Samo za mene, tj nas, oduvek sam se pitao koliki je od prilike broj amerikanaca u Evropi, eto bas se zacudih da ih u Rusiji ima relativno malo, najvise ih ima u Nemackoj, pogledaj one crnogorske Strsljenove, znas nesto o njima? Za Kosovo sam znao da imaju dosta crnaca ali za crnogorce nisam mislio da toliko imaju. I u Litvaniji ih ima dosta.

Tek sad vidim da sam Luksemburg napisao sa N (LukseNburg) :udri: :udri: :udri:

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted

Hejl je stručno obrazložio tu fundamentalnu problematiku. To je najbolji pokazatelj da je Evroliga nikad slabija.

Pogledajmo se u ogledalo, sve što iz Evrope vredi odlepršalo je u NBA, pa makar tamo mahalo peškirima poput Bobinatora, ljubi ga majka. Zauzvrat, u Evropi imamo najezdu polovnih i našvrljanih garagana-migranata za koje nema mesta ni u razvojnoj ligi.

I posle se pripadnici terorističke organizacije Delije Sever diče uspesima voljene im Zvezdane u nikad jadnijoj Evroligi, kako je Jović, tobože, novi Stokton, kako je Dženkins prevazišao Milera i Hornaseka i kako će se nebo ponovo otvoriti pred nebeskim navijačima kao one kobne godine i sl.

• Upvote 1
Posted

Preterano zaista, evo gledam na poslu sa romikama svim, ne razumeju se realno, kos proslavljaju kao gol, n ema veze, radonja pametno spusta loptu, u reketu jesu ti faulovi uglavnom bili, ali na bekovima i u skoku nije isti kriterijum.

Uglavnom ako se bore i ako ne klonu duhom prilikom eventualnog vodjstva tkz. Crvene zvezde, ja sam zadovoljan, da je ovakav pristup bio protiv recimo Olimpije moglo bi da se racuna na drugo mesto,

Ја сам мислио да их у Израелу има највише после Немачке.

Tu su koliko vidim i igraci, i iz nizih lga, Nemacka veca zemlja, ima vise tih manjih klubova.

• Upvote 1
Posted (edited)

Ratkovica :haha: . Bolje da gurate klince nego ove polumozgaše (ako nisu sve pokupili Miško i Ćoki).

Edited by M-16
Posted

Sad videh da vam je Pot na klupi :haha:. Zašto se ta pojava i dalje bavi košarkom?

Da ne bude da samo serem. Nebitna utakmica ali zaslužili ste da dobijete. Sudije nose logo mocarta na dresu :haha:.

Posted

После 1/4, 18 бацања. :haha:

6 техничких :ph34r:

Штета што смо бап сад изгубили, да је у следећем колу рекорд би имали. Овако смо изједначили онај од пре 2 године. Јовић и Кузмић полумртви, тешко да ћемо икога озбиљног без њих скроз здравих добити.

Гудура у каналу жешћем, овакав није ни за Карпош, не знам који му је курац. Али и овакви, да је играо Дангуба добили бисмо.

Биће забавно финале, само да прођете Цедевиту/Будућност.

Posted

Mitrović je u teškom kanalu, ovo je baš horor

Simonović dosta pametan lik isto

Novica lud

šta bi Džile radio da je došao umesto Vlade Jovanovića...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...