kuruz Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Fener izgubio od Darušafake ooooo Željko Turčine
darkonet Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 rezultati u ovom kolu nam nisu isli na ruku ali sve moze da se promeni u sledecem kolu, fini parovi, samo da dobijemo Turke i opet smo korak blize vidim nigde ni slovo o Generalu i diskretnom lesinaru, hahahaah jbt kakav je to car
Vic Rattlehead Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 Mora se uskočiti u Jokićev bandwagon, nema se više šta čekati. Sinoć 40p 9sk... u Medisonu.
Hail Metal Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 (edited) @ neki tamo darkonet Čovek je bolestan, nije ni prva ni poslednja legenda koja se "posvađala" sa klubom, uopšte gledajući sve kolektive, samo eto medijska pompa. Edited February 11, 2017 by Hail Metal 1
darkonet Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 @Andjuse covek je bolestan u glave, Oland nije obezbedio dobre uslove, Limoz kvalitetno sudjenje, pa daj makar da serenda po bivsem klubu i standardno po Zvezdi nije problem on vec vi navijaci koji ga dizete u nebesa, dabogda vam se vratio
Hail Metal Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Doneo je toliko titula, zašto ga ne bismo dizali u nebesa, ali to vreme je prošlo, Partizan ostaje (za razliku od nekih), i tu je sada Džile, posle njega, ako igrom slučaja ode, možda Miloje, možda Kari Pešić, sve su to grobarčine, ne plašim se. Naravno ne mogu još da prežalim što se Raša Nesterović nije oprostio u KKP a Ujfaluši u FKP, nadam se da će Đinobili ispuniti obećanje dato Daniloviću i odigrati jednu sezonu u njegovom omiljenom klubu. 1 1
darkonet Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 - Jedne prilike su me savetnik Partizana Ranko Žeravica i trener Branislav Rajačić iznenada izostavili iz početne petorke na utakmici sa OKK Beogradom koju je televizija prenosila i meni to nije bilo pravo. Izgubili smo, ali su svi primetili da nisam igrao punim srcem i svom snagom. Žeravica, tada najveći autoritet, oslovio me je sa “filozof iz Pirota” i kaznio me je sa godinu dana neigranja i Partizan je ispao iz Prve lige. bas ce Kari da vam bude trener, eno ga sedi u lozi Nou Kampa, zabole ga da se zajebava sa seljanijom
Мајор Гашпар Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Нико не може овако да упадне у канал као ми.
Vic Rattlehead Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Нико не може овако да упадне у канал као ми. http://www.youtube.com/watch?v=GciIpp34Ml4
Hail Metal Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Super, idemo sa četvrtog da pocemo ciganšture u dve utakmice. Smrt fašizmu, živeo Partizan!!! 1
obsessed by cruelty Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 (edited) kakva zurka na poziciji 5 majko mila situacija kad bilan skida loptu sa ruke koprivici i onda ga okrece kao da je hakim licno i zakucava, a kopriva jos gleda okolo dje nestao bilan - to je bukvalno nas reket ove sezone in a nutshell majstorovic bez komentara jebiga svi osim birce kolko tolko jako podbacili danas, tacno se vidi kakav smo kurton kad nas nece sut Edited February 12, 2017 by obsessed by cruelty
Мајор Гашпар Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Опсујеш Мајсторовића, уђе Копривица, па у круг. Шут је био добар, али све остало није.
darkonet Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Super, idemo sa četvrtog da pocemo ciganšture u dve utakmice. Smrt fašizmu, živeo Partizan!!! jedino sto ce te da dobijete je kara banana...uzdajte se u buducnost, tu jedino imate sanse
Hail Metal Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Znam ja de se svakom romiki-panteru tresu gaće kad se igra sa Partizanom, na dve pobede sve je moguće, jedan dobar šuterski dan i pakao kao domaćini i ććpk tkz. Zvezdo. 1
darkonet Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 sto je babi milo to joj se i snilo, Andjuse ne budi baba kad i sam znas da je tako nesto nemoguce mogli smo i mi onomad da dobijemo ali sedeo Kristijan u prvim borbenim redovima ako bude povuci - potegni stari udbas Coki ce odraditi posao kazem ovo cisto da se ne sekiras, ima i ta Liga sampiona, nikad jaca, bolje usredsredi paznju na nju
Hail Metal Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Sekiraću se svakako, jer košarka to je Partizan ! Super je Liga šampiona, ali vas da deljnemo u polufinalu pa nek igra Cedevita EL, 1
Мајор Гашпар Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Ех, Кристијан је неки ауторитет. 1
Hail Metal Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 (edited) Ni na jugu nije bio, bio je možda u Velikom Bratu autoritet, ali neki tamo darkonet živi u bajkama. Edited February 13, 2017 by Hail Metal 1
Мајор Гашпар Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Био је на југу, али је далеко од те навијачке приче. Прошле године био у Чачку.
M-16 Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Dobar podcast: http://sportklub.rs/Blog/Srdjan-Radojevic/a142744-Give-Go-Podcast-sa-Miroslavom-Mutom-Nikolicem.html
Hail Metal Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Био је на југу, али је далеко од те навијачке приче. Znam da je bio, ali nije bio autoritet, na to sam mislio. 1
darkonet Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 jebo autoritet na tribini, bio je autoritet kod sudija u slucaju da negde zaskripi, ako me razumete a svi znamo i ko je dan pred utakmicu zvao sudije
Мајор Гашпар Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Тај не верујем да је ауторитет ни у затворској соби. 1
Recommended Posts