LoveHateLove Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 http://www.espreso.r...tm_campaign=zex За пар година ће тако и Лазић и Симоновић. Kako majku mu, zar ne zaradjuju milione u Zvezdi?
Мајор Гашпар Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Није све у парама. Пековић их има, па лиже дупе Педеру кад год се намигне. Ракочевић исто, ваља се по ковертама за парче власти у Савезу. Шек и Кајри ето верују да је земља плоча, можда верују и да је у облику осмице, али су људи за разлику од Пековића, Гуровића, Грбовића, РАкочевића, Јовановића и свих тих снс пичкица.
LoveHateLove Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Pekovic lize dupe pederu zato sto mu ovaj daje pare, mislis da je dosao u Partizan da trosi svoje pare, jeste kur moj. To sto pricas za ove gore mozes da kazes i za Divca, bez problema. Ima ih koliko hoces.
Мајор Гашпар Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Пековић му лиже гузицу јер му педер отвара врата за друге мутне радње, а ово што пролази кроз ККП је зајебанције у односу на лову коју перу у другим пословима. И за Дивца, наравно. За све треба да се каже и направи списак, небитно за кога су играли или за кога навијају.
Vic Rattlehead Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 http://www.espreso.r...tm_campaign=zex За пар година ће тако и Лазић и Симоновић. Pa normalno, neće valjda čuvati za nekog tamo Sašu Jankovića.
LoveHateLove Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Пековић му лиже гузицу јер му педер отвара врата за друге мутне радње, а ово што пролази кроз ККП је зајебанције у односу на лову коју перу у другим пословима. И за Дивца, наравно. За све треба да се каже и направи списак, небитно за кога су играли или за кога навијају. To si u pravu, slazem se, treba negde uloziti te silne milione, ne mozes da ih drzis ispod jastuka. Ali ne znam kakve veze imaju Lazic i Simonovic sa SNS. Koliko mi je poznato oni nisu davali nikakvu podrsku rezimu. Na kraju krajeva svi se secamo Borisa Tadica u partizanovoj lozi. Vucic makar nikad nije dolazio na zvezdine utakmice, bar meni nije poznato.
Dead Man Drinking Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 On ne može, radi 25h dnevno. Ali je bata tu redovno
kuruz Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 a? i još cela gomila, mrzi me sad da kopiram sa telefona
vudun Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 I meni je problem copy / paste na telefonu, skliznu prstići kad se čovek najmanje nada.
LoveHateLove Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 neki prethodni su pokazivali bicepse i majmunisali se, secamo se i toga... na kraju krajeva sport i politika su vazda bili povezani, tako da je glupo o tome uopste i pricati ...
Мајор Гашпар Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Има слика Вучића у Пиониру колико хоћеш. Има и кад је Мила гостио. Тај што је показивао бицепсе је на Маракани шутирао пенале и довео Гаспром. Зашто Симоновић и Лазић? Зато што ми се чини да су прави профил људи који ће сутра то урадити. Мој неки угао, не кажем да сам у праву. А види мајсторе Бобија Марјановића, Матића и Ивановића. Пуни као брод, не живе овде, нити ће живети, а ставили потпис. Па јебем ти такве џукце. Ја сам убеђен да они везе с политиком немају нити их занима. Урадили су то јер им је неко рекао да је то добро за њих. Небитно кога су подржали, жвалу, Чанка или Радуловића...тапкај, бре, лопту, закуцавај, хватај волеј и ради оно што умеш, не каљај образ на најљигавији начин.
kuruz Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 svi oni pre ili kasnije počnu da zidaju po Beogradu kao Deki Stanković, Troicki, Đoković i kompanija i zato im trebaju leđa
vudun Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 šetkaju se u zlatu, svili i kadifi i zidaju skadrove na bojani. http://www.b92.net/s...av_id=1246971 za koga sada glasati, nanumuebem? ipak nikos galis.
vudun Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Gle, napunili ceo Železnik da proslave đavolju šesticu.
Hail Metal Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Jedan Ištvan Nemet nikad ne bi podržao Vučića, za razliku od Simonovića/Lazića.... prema tome.... 1
Мајор Гашпар Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Кош се тресе, мокраћа може да сачека пошто је све решено. Са оваквим суђењем и Сан Антонио пада. Кош се тресе, мокраћа може да сачека пошто је све решено. Са оваквим суђењем и Сан Антонио пада.
LoveHateLove Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Da se niste mozda ponadali da ovi luzeri mogu da nas dobiju dve zaredom? I ona jedna pobeda im je previse. SIIIIIIMOOOOONOOOOOOVIIIIIICC !!!!
Мајор Гашпар Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Наравно да не јер су увек били домаћинска екипа. Физички сте јачи на свакој позицији. На центру не могу двојица да помере Кузмића.
LoveHateLove Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Sa Cedevitom cemo da se koljemo. Tu ce Bilan ozbiljno da nas jebe pod kosem. Nadam se samo da ce Jovic biti spreman.
Мајор Гашпар Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Јовић је у Минхену, на опоравку. Можда неће прву да одигра, али ће одиграти бар нешто. Зајебано је то око кичме скроз. Он је већ два-три пута покушавао да се врати, па погоршао повреду. Читао сам пре пар дана колумну Бошка Ђокића у Данасу. Каже да је Јовић још у Слоги имао проблем са кичмом. Кад су термини? Цедевита без Араповића, а врло могуће и без црње плеја, првог играча.
Dead Man Drinking Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Mislim da 10. kreće serija. Osvaja Vučić ovo bez problema. Dogodine u Prizrenu
LoveHateLove Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Nemam pojma, u petak igramo EL, pretpostavljam sledeci utorak prva.
darkonet Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 u jbt Majore, sigurno je sudjenje odlucilo, daj ne zajebavaj leba ti a stoka je tresla kos, mater im jebem maloumnu, pa njih nista drugo i ne zanima, ni utakmica ni podrska timu, samo sranja nek se prave pobeda rutinska a u finalu nece bas bas biti lako ali naravno osvajamo
Мајор Гашпар Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Ма курац одлучило, него ме вратило на Куп и техничку безвезну, она бацања и тројку Симоновића за одвајање. После све лагано. Чињеница је да ви рутинирате кад год се пусти контакт игра. Кад свирају, ту сте онда на ћао. Будућност у БГ би добили и одвалили још 30 пута да се игра.
Recommended Posts