LoveHateLove Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Poprilicno sam siguran da ce ostati u Zvezdi do kraja karijere, ili bar dokle bude mogao da pruza zadovoljavajuce partije. Ovo za Barsu mi deluje nerealno, kao ni za bilo koji drugi klub u tom rangu. Nije on igrac za takve ekipe, i da ode brzo bi se vratio. Mada, mislim da mu istice ugovor, pa mozda i ode ako mu neko ponudi dobru lovu.
darkonet Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Sličan ima i Covic ali ni blizu nemaju vezu jedan s drugim..mogu na pm da napišem ko hoce
Мајор Гашпар Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Данас ја у завичају, срећу ме људи и кажу ми - 'де си Звонимире? А мени срце да искочи, бркови отпадају. Но, нека, само ви о Лазићу... 2
Vic Rattlehead Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Lazić je igračina, jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi, zašto ne bi bio za Barselonu, tu istu Barselonu koja je bila ispod Zvezde na tabeli...
darkonet Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 druze, ne vidim da je to iko doveo u pitanje
KazimKazim Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Данас ја у завичају, срећу ме људи и кажу ми - 'де си Звонимире? Nisi daleko ni od ove persone
Мајор Гашпар Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Казим зна. Не треба нам плаћена титула. Шалим се, капа доле, честитам. Па ћемо се ћерати.
darkonet Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 vrhunska sezona, kod kuce dominacija u Evropi u jednom momentu i najbolji tim, makar sa najboljom odbranom Simon, jos uvek ne verujem kakvu je sezonu imao...Kuzmic dugo najbolji centar u Evroligi, kraj dosta slabije Branko Lazic. Jovica sjeba povreda, dusa tima jbg Djenka, covek je jednostavno car pobeda protiv Fenera je nesto sto je svakom Zvezdasu produzila zivot bar za godinu dana nadam se da cemo sledece sezone u Evroligi slicnu radost osetiti kad ovako pobedimo Olimpijakos to bi bilo to vidimo se sledece sezone na f4
Hail Metal Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 (edited) Nikad slabija ABA liga i to je činjenica, tkz. Zvezda je samo i samo zahvaljujuću braći Vučić osvojila ovo što je u svojoj petogodišnjoj istoriji osvojila. U Evroligi su, iako nikad slabijoj, napravili korak unazad, izgubiti dva puta od jedne Darušafake, koja je po veličini u rangu sa Zrinjevcem, predstavlja blaćenje srpske košarke. Pobede protiv velikih timova su plod sudijskog navlačenja, posebno protiv Panatinaikosa, Reala i Fenerbahčea. CSKA je pustio, jer je Vučić lizao dupe Putinu, a Čović Bartolomeu, zbog toga su pobedili Barsu kod kuće. Posebno bih istakao nepravednu pobedu u Nemačkoj. To je šest nepoštenih, ukradenih pobeda. Uostalom, tendencije su takve da Darušafaka ostale u EL, ulazi još jedan španski lub a možda i francuski i ruski, prema tome ništa od EL sledeće godine za glasače SNS i ljubitelje najvećeg pedera naših naroda i narodnosti. Edited April 14, 2017 by Hail Metal 5 2
darkonet Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 tako je Andjuse, isplaci se, bice ti lakse https://www.youtube.com/watch?v=ZrYcp0hIUPk
Vic Rattlehead Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Nikad slabija ABA liga i to je činjenica, tkz. Zvezda je samo i samo zahvaljujuću braći Vučić osvojila ovo što je u svojoj petogodišnjoj istoriji osvojila. U Evroligi su, iako nikad slabijoj, napravili korak unazad, izgubiti dva puta od jedne Darušafake, koja je po veličini u rangu sa Zrinjevcem, predstavlja blaćenje srpske košarke. Pobede protiv velikih timova su plod sudijskog navlačenja, posebno protiv Panatinaikosa, Reala i Fenerbahčea. CSKA je pustio, jer je Vučić lizao dupe Putinu, a Čović Bartolomeu, zbog toga su pobedili Barsu kod kuće. Posebno bih istakao nepravednu pobedu u Nemačkoj. To je šest nepoštenih, ukradenih pobeda. Uostalom, tendencije su takve da Darušafaka ostale u EL, ulazi još jedan španski lub a možda i francuski i ruski, prema tome ništa od EL sledeće godine za glasače SNS i ljubitelje najvećeg pedera naših naroda i narodnosti. Evo ti plus.
Dead Man Drinking Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Kakvo iznenađenje http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a149113-Covic-Sacuvacemo-tim-ako-nam-drzava-pomogne.html
Hail Metal Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Nema suštinske razlike navijati za Zvezdu (ili FMP) i glasati za SNS. 1 1
miter Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Ja kao CIGANŠTURA moram da kažem da me je sramota što zvezda osvaja titule uz pomoć banana države, i to što je na čelu kluba ćoki 3 3
Мајор Гашпар Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Ја сам за то да држава помогне јер је сама држава давала једнострано, знамо ми добро коме.
darkonet Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 znam da vam je dosadno ali izdrzite jos nedelju dana do pasteta lige
Hail Metal Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 To nije čovek, već pizda sa naočarima! 1
LoveHateLove Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Ocekujem da uzmemo EL sledece godine, da se ispravi nepravda od ove godine. Diktator da obezbedi sredstva, nije bitno kako.
Hail Metal Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Bolje da nas bombarduju, nego to da se desi. 1 1
darkonet Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Ocekujem da uzmemo EL sledece godine, da se ispravi nepravda od ove godine. Diktator da obezbedi sredstva, nije bitno kako. Vidis da Andjus hoce da umre i ovako, zamisli jos da uzmemo Evroligu ne bi vise dolazio na forum, a bilo bi mi zao za razliku od onog slaninara sto se ne pojavljuje vise ovako, morace da istrpi petogodisnju dominaciju Diktatora i nasih novih 150 meceva u EL
Hail Metal Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 (edited) Kad god čujem Kikija Lesendrića setim se nekog tamo darkoneta, ne znam zašto, to sam skontao, evo juče sam kupovao u Rodi i na razglasu je išla " Leto je bilo kad si otišla" i razmišljao sam šta će neki tamo darkonet da odgovori na yumetalu Isto tako me Jura Stublić podseti na Sretu, recimo Safet Isović na Dutinu i tako, prema tome.... A što se tiče petogodišnje dominacije, nema od toga ništa, pa da li je neko zaista lud da misli da u naredne dve godine neće biti vojnog puča? Ako neko jeste, ja nisam. Edited April 15, 2017 by Hail Metal 1
Recommended Posts