darkonet Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 mene zanima da li je Maja Sabljić nekad pokazala golo telo Kuruze sedi 1
vudun Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 прекултно је то филмско остварење. овај нови римејк је, наспрам њега, голо гованце.
Мајор Гашпар Posted May 6, 2017 Report Posted May 6, 2017 http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a151227-SK-Ponovo-Fajnal-for-ABA-lige-Bosni-pozivnica.html
LoveHateLove Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Koja glupost ovo za Final 4. Znaci, ucesnika EL treba da odluci jedna utakmica, i to na ko zna cijem terenu? Idiotizam.
Мајор Гашпар Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Пошто ће тешко ићи да смање лигу на 12 клубова, ту су ти "прозори" који се помињу, па ће бити баш густ распоред. Бога питај како мисле да све то уклопе.
KazimKazim Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 Dodze i Partizan iz hendikepa taman za pola kosa (i posle -16), a debela Kuznjecova ne moe set da uzme...dje si Staljine sa gulagom kadie naipotrebnii 1
vudun Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 па овај им је сада поделио ружичасте чарапе, куку леле... нема више никаквих дилема да је ражнатовић педер... другови и другарице. геј мафија кошарком ведри и облачи.
Мајор Гашпар Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 (edited) Мене Џикић изнервирао после оне серије 14-0, па сам искључио стрим и отишао на пиво. Зови јебени ТО. Edited May 12, 2017 by Мајор Гашпар
LoveHateLove Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Vratiće se Dule, popiće otkaz u Limožu i eto ga. Džiletu je vec dopizdilo ovde. Dule u Partizan, Džile nazad u Krku. Cini mi se da im je tako sudjeno. Kako bih voleo da Saša Obradović dodje u Zvezdu a Dule u Partizan, tu bi prštalo na sve strane.
Мајор Гашпар Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Не верујем да ће Дебели више да тренира клубове. Једино ако реши проблем са бубрезима, али слаба вајда. Мислим да ће клупу да наследи Чанак или, рецимо, Милојевић или Шћепановић. Ако већ бирамо између Милојевића и Шћепановића, ја бих пре Шћепановића јер ми се не свиђа ово што игра Мега.
LoveHateLove Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Miloje mora tako da igra, da budzi statistiku igracima, kakva odbrana, kakvi trofeji...
vudun Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 да хоће рокфелери да преузму партизан, па да дуле излечи трошне бубреге, да се узме ова смешна евролига и да се буде први у нба и у руској думи.
LoveHateLove Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 od toliko grobara ne mogu da se nadju dva zdrava bubca, sramota ...
vudun Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 тебе треба да буде срамота те твоје седе прелетачевићке браде. шта бре фали? метнемо бафомета уместо петокраке у грб, чипујемо играче и онда је само небо граница. смрт човићизму - живио партизан. 3
LoveHateLove Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 izuzetno debilan post, treba da te je sramota To da je Major rekao imalo bi nekog smisla .... Ti si Bati psovao mrtvu majku, ali verovatno si i to zaboravio, kao sto si zaboravio da si navijao za Zvezdu....
Мајор Гашпар Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Miloje mora tako da igra, da budzi statistiku igracima, kakva odbrana, kakvi trofeji... У праву си, јбг, мада не могу да верујем да није успео за ових пар сезоне да им усади бар мало дефанзиве. Дангубић је играо одбрану и то је то кад је Мега у питању. Гледам јуче, Ратковица леђима уноси сваког спољног Меге. Јесу скочни, али снаге нигде. Баш вртић стајл. Да имам моћ на 3 минута, одмах би вратио Бату.
kuruz Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Bata? to je beše ono govno koje je pričalo ovde o Šiptarima, žutoj kući, i sl? samo pitam plus vređao druge ljude, a kukao kad neko njemu uzvrati
Мајор Гашпар Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Овде не постоји човек који није вређан и који није вређао. Ложио вас Бата, ви се примили.
vudun Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 завршава се циклус северноатлантских интеграција - вучић уводи србију у нато жестоки немири по улицама, потоци крви и хероина, поразбијани излози, запаљени трамваји, цео калемегдан гори жандари без руку и ногу! честити део армије реагује и врши се војни пуч. вучић окончава као чаушеску. ротшилд банка из сенке преузима партизан гради се тим за светлу будућност, под диригентском палицом светог желимира, помоћник трајковић јер од њихових тренинга је све почело дуле прешједник, располаже великим свотама новца, али и селектира перспективне ђаволе осваја се туркиш евролига у првој сезони и пишки се у уста сидашкој човићевој курветини, док он своју мезимицу посматра из забеле припајање нба лиги, јер партизан је одвећ превазишао стари континент шпартање по америци, кићење прстењем лансирање партизана у космос - планета земља је постала премала за ту силу.
LoveHateLove Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Pa to, svi se zajebavamo i prelazimo granicu nekog normalnog ukusa. Nije mi jasno cemu vise lozenje. Bata? to je beše ono govno koje je pričalo ovde o Šiptarima, žutoj kući, i sl? samo pitam plus vređao druge ljude, a kukao kad neko njemu uzvrati Nisam bas primetio da je vredjao druge clanove, mene nije nikad, a vodili smo rasprave. Jedino sto je smarao sa politikom, ali nije jedini...
Мајор Гашпар Posted May 18, 2017 Report Posted May 18, 2017 Држе нас погођена бацања. Ужасни смо и на скоку и на шуту.
Recommended Posts