Мајор Гашпар Posted June 13, 2017 Report Posted June 13, 2017 (edited) Прве сезоне развалио и извукао максимум, друге готово све промашио. Мислим на појачања, вођење екипе, рад са клинцима, напредак играча итд. Edited June 13, 2017 by Мајор Гашпар
Koroviev Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Svakom sudbina svoja: OŠTRO Vujošević: Džikić se kao lešinar motao oko mene!
darkonet Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 realno, nedostaje dule porodicna atmosfera je ok neko vreme ali brzo dosadi
Koroviev Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Jedan lešinar manje, uz pozdrave pederu: http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=14&nav_id=1271951
vudun Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 иди пекмене, ко те јебе, може гробље и без тебе. никада га нисам готивио. одвратна појава у сваком смилу. куцнуо је час да мића берић и родни чубрило преузму руковођење клубом и унајме хакерe да завршe посао са текућим рачуном кошаркашке снс секције из стјепана супанца 15а. бит ће пара ко салате.
Koroviev Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Gde Čubrilo, tu i robijaš Vidačić: Ekipu su činili: Vladimir Đokić i Vlado Ilievski (plejmejkeri), Miroslav Radošević i Veselin Petrović (bekovi), Aleksandar Čubrilo i Dragan Marković (krila), Nenad Čanak, Vladimir Vidačić i Nemanja Jelesijević (krilni centri), te Ratko Varda i Boris Raičević (centri). U kombinaciji za prvi tim su još bili Vule Avdalović, Milan Bjegović i Bojko Mladenov. Sezonu je kao trener počeo deka Lale Lučić, ali je posle loših rezultata u pripremnom periodu odlučio da se povuče. Odlučeno je da tim preuzme Naser Trajković, koji je u međuvremenu promenio ime u Nenad. Već u prvom delu sezone iz kluba je, zbog nediscipline, odstranjen Nemanja Jelesijević. Nešto kasnije izbačen je i Vladimir Vidačić zbog ljubavi prema kokainu.
KazimKazim Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Ekipcina...mada nasie Kinder, sa bivsim nam precednikom na celu, rastavio u polufinalu
kuruz Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Vidačić pre desetak godina igrao u KK Sveti Đorđe Žitište časno okončao karijeru
darkonet Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 pa ono nije tim koji je igrao f4 protiv Kindera kamo vam Drobnjak, Tomasevic, Haris i ostali odlican tim mora se priznati, secam se utakmica sa Olijem pa CSKA, vazda sam onog Dimitrija Domanija gotivio Muta prodana vulva dala ostavku, Kime Bogojevic poveo na f4 a u domacem sampionatu ovogodisnji dzelat vas zaustavio ponovo u polufinalu koliko je dobar basket bio sve mu jebem
Мајор Гашпар Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Владимир Ђокић и избачај без гледања ка кошу.
KazimKazim Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 (edited) U pravue Darkic, ja sam odleteo dve godine unazad, madae dosta igraca bilo na tom F4 iz ekipe kou e Naser preuzeo...toe vec vreme dominacie Buducnosti, kacu nas lagano odradzivali...nesto slicno se ponavlja i sad Edited June 14, 2017 by KazimKazim
Koroviev Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 (edited) Vidačić pre desetak godina igrao u KK Sveti Đorđe Žitište časno okončao karijeru Pre toga odrađivao prodavnice tehničke robe, bavile se time pravoverne Večernje novosti. Edited June 15, 2017 by Koroviev
serblackbeard Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 Taj Vlada Vidačić mi je bio možda i omiljeni igrač u to vreme uz Drobnjaka. Prvi igrač koga sam zapazio da je bio levoruk. Opasno je lupao banane. Sećam se da je protiv zvezde zalepio čistu bananu Boliću na zakucavanju a sudija mu svirao faul za petu ličnu 1
vudun Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 кад смо већ код болића https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE_%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%9B као да је он лично писао вики чланак.
darkonet Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 narocito ovaj deo На утакмици против Спартака из Санкт Петербурга нанизао је чак 11 украдених лопти уз 23 поена, за победу Звезде у Русији од 101:85.[1] Био је то феноменалан учинак, обзиром да је и НБА рекорд на једној утакмици исто 11 украдених лопти, а мечеви у најјачој лиги на свету трају осам минута дуже од оних у остатку света, па Болићев учинак добија на још већем значају. 2
darkonet Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 skroz je bila gotivna ta Zvezdina generacija sa Zlatkom...bez premca je tu bio reprezentativni zlatni joker Milenko Topic, cenim da su ga i grobari gotivili, igracina i ljudina u svakom smislu, najgori izbacaj ikad stolar Topalovic, Vojkan Bencic jebeni, najgori igrac ikad Dejan Miskovic i jos jedan veliki car Popovic, za 3 poena i pogodio je Oliver Popovic
serblackbeard Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 Popović je opasno ćoškario za 3. Jedan derbi je i rešio u zadnjoj sekundi iz ćoška. Jel Gilić bio u Zvezdi u to vreme? Ili nešto ranije?
KazimKazim Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 Es Milenko bio gotivac, pogotovo u reprezentacii...on i Topalovic, uboiti tandem BFC-a pod kosem, Muta to naspanovao kao svicarski sat...secam se da sam kao klinac bio na nekoi svadbi u selu, sreca te su pravili mladoi koa se udavala u drugu zabit, pa nie traialo dugo...dolazim kuci nesto pre 23, zavrsava se druga utakmica u Pioniru, BFC na 0-2 u serii...secam se koie to sok bio, umalo nisam zaplakao Posle sve doslo na svoe mesto Menie kul bio tai izbacai Topalovica, sta znam...nema toga vise danas da se vidi
darkonet Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 stara je Muta vulva, ona prava mutava, u dupe da ga ljubite, on je i prodao to sa Beocinom, sreca pa ih mi ocerupasmo posle. Popovic za tri poena i pogodio je Oliver Popovic, to je taj derbi koji je resio za 3, 85:84 za nas, naravno Rakocevic se svojksi trudio da usere akciju ali Pop nije dao Gilic je pre toga igrao za nas, posle bio u Partizanu kao i dzudista Jovo kakve su to ekipe bile...Beobanka sa Cimbaljevicem, Stragijem,Silobadom, Glinticem, Prekovicem, Lukom Pavicevicem, pa Iva Borovica sa Mikanom, Sladjanom Stojkovicem, Sretenovicem, Pokrajcem, Lisicom i cuveni par Zuca Mitic i Nisavic u Zdravlju haahahah kakva liga sunce ti jbm
Мајор Гашпар Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 Gilić kod nas, igramo protiv Benetona kući, a u Benetonu Rebrača. Gilić se pokači sa njim i nabode ga glavom. Sledeći napad Gilić kuca preko Rebrače. Kao da sam jebao Kendru Lust, taj osećaj, brkovi se smeju. 3
Hail Metal Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 , najgori igrac ikad Dejan Miskovic Taj papan je iz Subotice, igrao je i za Spartak.
darkonet Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 eee Andjuse sta je taj timova promenio spartak, zvezda, borac, poljaci, kiprani, holandjani, atlas, grcka i na kraju zavrsio u iranu haahah Majore secam se i ja, kup Rajmonda Saporte, dobra utakmica
Recommended Posts