Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Прве сезоне развалио и извукао максимум, друге готово све промашио.

Мислим на појачања, вођење екипе, рад са клинцима, напредак играча итд.

Edited by Мајор Гашпар
Posted

иди пекмене, ко те јебе, може гробље и без тебе.

никада га нисам готивио. одвратна појава у сваком смилу.

куцнуо је час да мића берић и родни чубрило преузму руковођење клубом и унајме хакерe да завршe посао са текућим рачуном кошаркашке снс секције из стјепана супанца 15а. бит ће пара ко салате.

Posted

Gde Čubrilo, tu i robijaš Vidačić:

Ekipu su činili: Vladimir Đokić i Vlado Ilievski (plejmejkeri), Miroslav Radošević i Veselin Petrović (bekovi), Aleksandar Čubrilo i Dragan Marković (krila), Nenad Čanak, Vladimir Vidačić i Nemanja Jelesijević (krilni centri), te Ratko Varda i Boris Raičević (centri). U kombinaciji za prvi tim su još bili Vule Avdalović, Milan Bjegović i Bojko Mladenov.

Sezonu je kao trener počeo deka Lale Lučić, ali je posle loših rezultata u pripremnom periodu odlučio da se povuče. Odlučeno je da tim preuzme Naser Trajković, koji je u međuvremenu promenio ime u Nenad.

Već u prvom delu sezone iz kluba je, zbog nediscipline, odstranjen Nemanja Jelesijević. Nešto kasnije izbačen je i Vladimir Vidačić zbog ljubavi prema kokainu.

Posted

pa ono nije tim koji je igrao f4 protiv Kindera

kamo vam Drobnjak, Tomasevic, Haris i ostali

odlican tim mora se priznati, secam se utakmica sa Olijem pa CSKA, vazda sam onog Dimitrija Domanija gotivio

Muta prodana vulva dala ostavku, Kime Bogojevic poveo na f4

a u domacem sampionatu ovogodisnji dzelat vas zaustavio ponovo u polufinalu

koliko je dobar basket bio sve mu jebem

Posted (edited)

U pravue Darkic, ja sam odleteo dve godine unazad, madae dosta igraca bilo na tom F4 iz ekipe kou e Naser preuzeo...toe vec vreme dominacie Buducnosti, kacu nas lagano odradzivali...nesto slicno se ponavlja i sad

Edited by KazimKazim
Posted (edited)

Vidačić pre desetak godina igrao u KK Sveti Đorđe Žitište

časno okončao karijeru

Pre toga odrađivao prodavnice tehničke robe, bavile se time pravoverne Večernje novosti.

Edited by Koroviev
Posted

Taj Vlada Vidačić mi je bio možda i omiljeni igrač u to vreme uz Drobnjaka. Prvi igrač koga sam zapazio da je bio levoruk. Opasno je lupao banane. Sećam se da je protiv zvezde zalepio čistu bananu Boliću na zakucavanju a sudija mu svirao faul za petu ličnu

• Downvote 1
Posted

narocito ovaj deo

На утакмици против Спартака из Санкт Петербурга нанизао је чак 11 украдених лопти уз 23 поена, за победу Звезде у Русији од 101:85.[1] Био је то феноменалан учинак, обзиром да је и НБА рекорд на једној утакмици исто 11 украдених лопти, а мечеви у најјачој лиги на свету трају осам минута дуже од оних у остатку света, па Болићев учинак добија на још већем значају.

• Upvote 2
Posted

skroz je bila gotivna ta Zvezdina generacija sa Zlatkom...bez premca je tu bio reprezentativni zlatni joker Milenko Topic, cenim da su ga i grobari gotivili, igracina i ljudina u svakom smislu, najgori izbacaj ikad stolar Topalovic, Vojkan Bencic jebeni, najgori igrac ikad Dejan Miskovic i jos jedan veliki car Popovic, za 3 poena i pogodio je Oliver Popovic

Posted

Es Milenko bio gotivac, pogotovo u reprezentacii...on i Topalovic, uboiti tandem BFC-a pod kosem, Muta to naspanovao kao svicarski sat...secam se da sam kao klinac bio na nekoi svadbi u selu, sreca te su pravili mladoi koa se udavala u drugu zabit, pa nie traialo dugo...dolazim kuci nesto pre 23, zavrsava se druga utakmica u Pioniru, BFC na 0-2 u serii...secam se koie to sok bio, umalo nisam zaplakao

Posle sve doslo na svoe mesto :)

Menie kul bio tai izbacai Topalovica, sta znam...nema toga vise danas da se vidi :D

Posted

stara je Muta vulva, ona prava mutava, u dupe da ga ljubite, on je i prodao to sa Beocinom, sreca pa ih mi ocerupasmo posle.

Popovic za tri poena i pogodio je Oliver Popovic, to je taj derbi koji je resio za 3, 85:84 za nas, naravno Rakocevic se svojksi trudio da usere akciju ali Pop nije dao

Gilic je pre toga igrao za nas, posle bio u Partizanu kao i dzudista Jovo

kakve su to ekipe bile...Beobanka sa Cimbaljevicem, Stragijem,Silobadom, Glinticem, Prekovicem, Lukom Pavicevicem, pa Iva Borovica sa Mikanom, Sladjanom Stojkovicem, Sretenovicem, Pokrajcem, Lisicom

i cuveni par Zuca Mitic i Nisavic u Zdravlju

haahahah kakva liga sunce ti jbm

Posted

eee Andjuse sta je taj timova promenio

spartak, zvezda, borac, poljaci, kiprani, holandjani, atlas, grcka i na kraju zavrsio u iranu

haahah Majore secam se i ja, kup Rajmonda Saporte, dobra utakmica

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...