Jump to content

Recommended Posts

Posted

чекамо да истекне формални притвор, па да упрегнемо даркана у процес коначног ослобађања исцеђеног анђуса.

карнишовас главни у тиму из колорада? срета да прокоментарише овај својеврстан парадокс...

Posted

sto mene, nije mi advokatura profesija

neka trune u zatvoru, popisam se na zemlju u kojoj jedan Andjus moze da ucenjuje bilo koga i eeeej da letuje za 30k eura, pa majku mu jebem

propali smo, nista novo, jedini je problem sto jos imamo prostora za napredak, tj dalje propadanje

Posted

да будеш у првим редовима, наоружан до зуба пајсерима и калаузима. ако буде требало, црна легија ће ти дати логистичку подршку.

лепо је казао у оном клипу; износ на име дуга, а и летовање је планирао од 1. јула до 1. септембра. звезда ионако испада у сезони купања.

• Upvote 1
Posted

planirao i to sa 30k eura, jebo mu pas mater

Slina rece da mu ne pridajemo znacaj medijske Zvezde vec obicnog i sitnog reketasa

vidim cuti se povodom Mutine inauguracije, ne znam jeste li mogli gore resenje da izaberete, on se i u Radnickom zajebavao

vazda sedeo i pio u Da Vinciju, cenim da ce jedino Tosa cuveni kladionicar da ima kakve koriste od mutave vulve

sto se tice nasih, bice para kad se brat vrati u klub

nazalost iste je jedini on i obezbedjivao

Posted

Kako je Muta ranije hvalio Dinkića na sva usta, kao ulaže u sport, jebem ga u usta ona mutava, možda i sad pomogne

pošto je sad zadužen za saradnju sa emiratima ili da iskomponuje neku pesmu za brbljivog Mutu

Kao i onaj odvratni Djordje David, Dinkićev školski koji je kao navijao za radnički, ne znam da li sad navija

• 2 weeks later...
Posted

ништа није случајно. пролетос сам боцкао вуду луткицу, а луткица је, разуме се, била црвено-бела.

Posted

већ би великом вођи набио копље у ректум.

но, то би тзв. великог вођу узбудило.

• Upvote 2
Posted

Ako smo dočekali da umre Crvena Zvezda, umreće i ovaj FMP2. A valjda i Alek.

Да је јунак не би окретао копље наопако.

Kad je teško Uvalin.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

jeste, zavrsio gimnaziju pa posle bio cinovnik u opstinskoj upravi

cestitam vam mutavu vulvu, dakle 8 uzastopnih poraza pa Kime...Kinder se vratio u Palakanestro, dakle, sve se slaze, f4 sledece sezone :P

Posted (edited)

прочитао сам тај интервју у журналу. мута је, оно, проста душа, изван политике, како му комшилук каже - он тако. тренери немају времена да прате дневно-политичка збивања. реално.

осим кад оду у пензију, као нпр. дуда.

гуровић је ђубре, мајке му га спалим.

Edited by vudun
  • Downvote 1
Posted

ето, дошао је и тај дан када су партизан и звездана сведени на ниво просечних колеџ клубова.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...