Jump to content

Recommended Posts

Posted

вала, дуго су сидашицу и пунили милијунима пореских обвезника и покислих пензионера.

Posted

ко је бре киме, фта тртља тај тоша? да ме није фменио не фамо да би отифли на фајнал фор него би узео евролигу у руској думи, кака барцелона каки африкаци, докле ће да фере?

Posted

овог фелдајна што сте довели, овааај одмах да вам кажем да је пробушени куртон од играча. уверићете се и сами. осим лазића и малог јанковића, ту нема крштеног играча.

биће звезда обична топовска храна у евролиги.

Posted

пази шта велим, даркане. с овим тимом се губи од сваког 20 разлике у никад слабијој евролиги.

Posted

tako ste svi govorili i za Lazica pa ga sad svi dizu u nebesa

trcis pred rudu maricu, polakooo

Ko ga diže u nebesa neki tamo darkonetu? Kalibar Božića.

пази шта велим, даркане. с овим тимом се губи од сваког 20 разлике у никад слабијој евролиги.

Bitno je da se ostali pojačaju, ali verovatno će ovo biti epohalno najslabiji Evroliga u istoriji.

• Upvote 1
Posted (edited)

поново презентујеш своје кошаркашко незнање. бог кошарке може бити само желимир и његов стручни суд је последњи.

Bitno je da se ostali pojačaju, ali verovatno će ovo biti epohalno najslabiji Evroliga u istoriji.

извесно најслабија у савременој епохи. сведена на ниво винстон јуба лиге + сијасет црнаца отпалих са списка кандидата за нба.

Edited by vudun
  • Upvote 2
Posted (edited)

поново презентујеш своје кошаркашко незнање. бог кошарке може бити само желимир и његов стручни суд је последњи.

:facepalm:

oduvek se znalo ko je Duda a ko Dudi lize muda

Robija da je sta valjo naucio bi grcki :evotigana:

Edited by darkonet
Posted

Naravno da takvih igrača u Evropi više nema kad se penzionisao Božić, a i evropska košarka je nikad slabija. Pa samo trenere u EL pogledaj, nekad su tu bili Vujošević, Ivković, Pešić, Mesina...sada imamo neke Alimpijeviće, Radonjiće, Perasoviće... sve moj do mojega.

извесно најслабија у савременој епохи. сведена на ниво винстон јуба лиге + сијасет црнаца отпалих са списка кандидата за нба.

Tako je, Darko Ruso > Jorgos Bracokas

• Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...