obsessed by cruelty Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 (edited) A NEMOJ ME JEBAT DOK PRICAN SA ZENON kakva je ovo klipcina nered i stoka carevi Edited August 24, 2017 by obsessed by cruelty
Мајор Гашпар Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Каква луда емисија. Штета што је Малнар одапео, ови наставци што раде не вреде пребијене паре.
vudun Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 гдееее си срето где си црни се дани ређају у низуу штааа још да се деси тако далеко а тако тако близууу
vudun Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 ма бре гомила пиздурина од 2 метра . ОСИМ орекстра балкан експрес. и браће гасол, разуме се. 2
miter Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Ne mogu samo Bogdanović i Bobi da igraju pogodi koju i Lučić, Šta je Štimcu ne može da se sastavi
soul wandering Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Da li je IKAD mogao da se sastavi, koji ga djavo vise vode ja ne znam 1
miter Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Izvuče nas Bogdanović, ali neće moći stalno Štimac je dobar kao navijač sa klupe 1
darkonet Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 ona banana Porzingisa se cula do Beograda Bircevic faul za 3+1 i covek trecu licnu pravi na bacanjima a mi u bonusu treci je Vasa Micic cenim da ce u grupi odigrati nesto, kad se bude odlucivalo ne verujem da ce izlaziti na teren koliko su beskorisni Bogi doktor, majstor Bobi i Kuz solidni, Macvan dosta dobar i Lucic Jovic se probudio u drugom, odlican Lazic iznudio tehnicki, dostaaa Gudura x faktor danas medalja!
vudun Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 алановић перасовић >>>>> јовић мицић сада се види колико ту фали тео.
Мајор Гашпар Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Срета да активира коњску главу. 2
obsessed by cruelty Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 (edited) samo bih voleo da pozdravim sve ljude ikad koji su osporavali Macvana (iako je meni suludo da i dalje ima takvih) i biranje njega za traku, covek ima kosarku u malom prstu... Bogdan je institucija naravno.. zao mi Luce, mislim da su mu svirali par nepostojecih Boban se igra, ona rampa je nemerodavna, ogromno je pojacanje svakako trio Stimac - Birca - Micic ne bih komentarisao.. @vudu tesko Perasu da bude bolji od Micica Jovic sasvim korektan danas, nikad losu rec za njega nisam rekao, steta sto mu je slab sut i sto ga jebu povrede, decko je izuzetan kosarkas iako mi je uvek medju prvim asocijacijama na Jovica onaj klip od pre 3 godine kad su pitali reprezentativce sta su radili kad je bilo SP 2002., a Jovic najopustenije "da da bila ludnica, ja i ortaci ORGIJALI po gradu" Jovic je '90. ako neko ne zna Edited September 2, 2017 by obsessed by cruelty 1
Sreta Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Срета да активира коњску главу. Major je onomad rekao da bi preklao Bircevica zubima. Iskusni lisac. Trio fantastico je definitivno Vasa-Stime-Birca. Stimcu se zahvaliti, ostalu dvojicu poslati kuci bez zahvalnice. Jovic je taj koji moze doneti zlato. Nikad protiv Macvana, konjska glava sada krasi samo vitrine u mojoj sobi. Macvan je brt.
Hail Metal Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 (edited) Slušao sam prvu četvrtinu na radiju, a verujte mi pre toga je išla neka emisija o prezimenima,možda nije išla na istoj frekvenciji kao i utakmica, elem , neki Jevrej je pričao, i ako sam dobro shvatio isusoubicu, Bogdanovići su u stvari Mađari verovali ili ne. Bogdan odličan, Bobi takođe ali dapače je potez utakmice banana Bertransa nad Marjanovićem, banana veka što se mene tiče. I Jović je, kad je bilo najpotrebnije bio dobar. Bitna je hemija (ne ona rusko-srpska koju koriste Šarapova, Đoković i Ivana Španović) već ona koja se tiče atmosfere. Biće medalja ali bolje da se ne penju na podijum ako ne misle pevati Vučiću pederu. Edited September 2, 2017 by Hail Metal 2
darkonet Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 hahahahah Andjuse pa kako mislis to da izvedu pa Muta ce da ih nasamara ako se svi od reda ne zahvale Vucku
Hail Metal Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Zašto se, neki tamo darkonetu, uvek uzbudiš kad nagazim Vučića? Da li si stvarno fan partije SNS? 2 1
miter Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Poznajem neke ljude koji su srbi, a neodlučni za koga danas da navijaju, sve ti jebem.... 1 1
soul wandering Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 O glupog Stimare daj posaljite ga u pecinu vise Btw drago mi je da je Gagi proigrao konacno
Angelystor Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Ova naša "baci loptu Vranešu" košarka je jako dosadna za gledanje. 1
miter Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Ovo je realnost, faktički više od pola tima ne igra
Dark_Elf Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Ne znam što se Bogdanoviću ovoliko praštaju greške, koje se nikome ne bi praštale, te se uvek očekuje od njega? Njegova logika je: "Bolje dati jednu trojku iz 5 pokušaja, nego 3 dvojke". Previše ga forsiraju, a previše i on sebe forsira, i očekuje od sebe. Jasno se videlo u nekoliko napada da nema blagu ideju šta da uradi. Slobodna bacanja. Jbg, kad dozvoliš da te centar u timu šije u slobodnim bacanjima. Nadam se da će se ustaliti malo sad u NBA. I zbog njega, i zbog svih ostalih.
vudun Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 вероватно му се прашта зато што једини у репрезентацији уме да шутира из даљине. нема теодосића, нема ни резултата. игра се смртно ружна кошарка са јовићем на јединици, који је по својој природи бекап плеј. то је што је, лијечници клиперса су тако хтели. 1
Мајор Гашпар Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 A ко ће да узима шутеве у овом тиму ако не Богдановић? Јовић готово да не шутира, Мићић је катастрофа, Милосављевић није нападач, као ни Лазић. 3
Recommended Posts