Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nakon 13 godina rokenrola, sva moja rokerska praksa, se rasturi na mjesecini ...

Sad sam u najgoroj fazi, govorio sam da je smesna i donja, a sada kao Ogist Kont.... Kitu moju se kontamo, nego kao... Sta je sa Kuruzovim fejsbukom?

Posted

Hahaha dobar je lik ovaj Omic, lozana :)

Nego gde nalaze ove sto ne mogu da pogode bacanje slobodno iz deset puta? NAJEBALI SMO!

Posted

Sta je sa Kuruzovim fejsbukom?

Ако га је угасио, онда свечано изјављујем да је паметан - можда чак и темељит човек.

Posted (edited)

deaktivirao, jašta

imam neki fejk nalog na kojem nemam apsolutno ništa, služi mi samo za gospodu iz bilo je 10:2, ionako fejsbuk samo za to i koristim

Edited by Underkuruz
Posted

Ако је могао један Александар Родни Чубрило дугаси, онда можемо и ми, јеби га.

Posted

Ja sam mislio da je to nemoguce dok ga Trifa nije strpao. Moj domet je realno do centra, sa centra ubodem u 5 puta da ga jebes, ali sve dalje gubi se preciznost a zahteva kenjaza...

Posted

Летос је ортак профа пет пута гађао са центра терена у школском дворишту - четири су му ушле. Ја и преостали основци зевали, изневеровали.

Posted (edited)

Tira la bomba Dobric! Nazire li se to povratak Keselja na staze slave i zbogom kokainskim nocima? Danas bio dobar skroz.

Edited by Sreta
Posted

Бит ће, у мјесецу српњу.

Hefest bi laganim poluhorogom pogodio 5/5

Морали би наставници фискултуре да му додају оне шарене лопте што вреде поен више.

• Upvote 1
Posted

Ја сам мислио да га је газда нашутирао из клуба.

Dobar je bio, vraca se u stilu - Meka ruka Glintica. Verovatno ne dobija platu dok ne udje u formu, a posle ce da oprosti dugove, ako udje :bigblue:

Posted

istorijska pobeda u oba smera

konacno su pala grcka govna (ovo nije onaj gotivni oly sa perom i hajnsom, bilijem i printezisom) i pored pomoci sudija

mandrili porazeni, na skandiranje omicu igraci se okrenuli i aplaudirali drugoj tribini i odjebali ove

bas lepo vece

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...