darkonet Posted May 28, 2018 Report Posted May 28, 2018 Majore, kolega po nauci, koja je jedina epizoda p. Otpisanih po istinitom događaju? :-P Ložio se Novica pa ga trpali celu utakmicu Ne znam koji kurac mesec dana trenirate da bi onako igrali u pm
Мајор Гашпар Posted May 28, 2018 Report Posted May 28, 2018 Majore, kolega po nauci, koja je jedina epizoda p. Otpisanih po istinitom događaju? :-P Ložio se Novica pa ga trpali celu utakmicu Ne znam koji kurac mesec dana trenirate da bi onako igrali u pm Da nije ona u bolnici, kad spasavaju Leku? Nije stvar u treniranju, vec u neigranju utakmica kad je forma bila kako treba. Plus povrede Marinkovica i Sija, Aranitovic tek pre dva dana izgurao trening. Spoljna linija ionako tanka.
darkonet Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 heheeh jeste ta Majore, nego to su Otpisani pitao sam za Povratak otpisanih pitam se sto igraju ovo sranje od lige..i to jos na po 2 pa na 3 pobede u finalu jbt igra se cak i za 5. mesto carevi
Мајор Гашпар Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 Moraju ovi iz saveza da namlate pare za sudije, organizaciju, kazne itd. Ne znam za Povratak. Nije sigurno ono sa Kentom ili Dvokrilcem.
darkonet Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 iz Otpisanih ti je ona sa Lekom i sa Stamparijom a Povratak Otpisanih je epizoda Most sa likom koji ga je spasio kad je presekao kabl to je onaj savski most, danas se valjda tako zove, Miladin Zaric hahaah jbt koje pare da namlate, hale im prazne za derbi, ne verujem da 30 ljudi dolazi da gleda fmp i borac
Мајор Гашпар Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 84000 din za vredjanje Novice. Pre toga kazne za helanke i kapitensku traku. U toj ligi klubovi placaju debele kotizacije i sve troskove oko sudija, organizacije utakmice, prevoza itd. Kako god okrenes, klubovi su u debelom minusu.
Мајор Гашпар Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 Без поена Величковића и скока. Мора боље.
Мајор Гашпар Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 Честитам, били сте бољи. Појео нас скок и умор. Чанак је лоше ротирао и оно мало спољних играча што смо имали. Гос играо 37 мин, Новица префорсирао. Последњих 5 мин ништа добро нисмо урадили. На крају нам цигани другопозивци дошли главе (Јанковић и Давидовац). Терај даље, биће боље.
Sreta Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 Tejlor klasa. MALO VAS PUSTAMO ________________________ (popuniti) 1
darkonet Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 Druze bojnice ne zajebavaj Pamtiš li gori partizan? Jbt šta počini ono cakarevic
darkonet Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 Od Skobaljove Zvezde ne može biti gori da ga jebes
Мајор Гашпар Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 Kljakavi Robinson i Gordon, Hecer na pleju, Vrabac, fra Sotona, Koprivica, Pot, Karahodzic, trovanje.
Sreta Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 Ja ulazim u drugu polovinu gajbe. Upravo mi dolazi lik na hitnu intervenciju, kaze ceo dan je kupovao klavijaturu, a dvojka iz mate mu je neophodna za sutra. Kaze platice duplo. Na kraju trpi moja zena, koju sam mogao da milujem celu noc dok ispijam duge gutljaje. Na sta ce ovo da lici Nadao sam se da ce Filip da resi, ali ne vredi, srpski Kris Pol zatajio.
vudun Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 (edited) Тишина, бре, сви! Шутња, море! Nadao sam se da ce Filip da resi, ali ne vredi, srpski Kris Pol zatajio. То у димензији Паноптикум. Edited May 31, 2018 by vudun
darkonet Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 ne sekira me on, da je vojvoda Juzbasic ozbiljno bi se zabrinuo
Мајор Гашпар Posted June 6, 2018 Report Posted June 6, 2018 http://zurnal.rs/kosarka/super-liga/64780/partizan-zavrsio-veliki-posao-vanja-marinkovic-ostaje-u-crno-belom
Recommended Posts