Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da mu nisu potrebne vežbe, čvrst je momak iako je pihtijaste građe. Danas u NBA imate petice koje su ispod 100 kila.

Braduljdžuvon da istetovira kukasti krst posred čela, pa da žonglira i zabavlja kosooke domaćine po kineskoj ligi. Paše mu uz muskulaturu i karakter, a i taman da bude neke koristi od njega.

Posted

Leb te jebo...Zvezda udje u LS,repstacija u basketu igra utakmicu

Ponoviću,koga boli kurac za vaterpolo, odbojku, rukomet itd

Nebitni sportovi

Sto se basketa tiče. .kad jedan ustane i imenom i prezimenom prozove Zalizanog da šteti repstaciji tad ćemo početi da se vraćamo tamo gde i pripadamo

Ovako...kara banana

Posted

trenutno smo svetski, olimpijski i evropski vicešampioni

na prva dva nije moguće uraditi više, na evropsko smo išli desetkovani, biće to zlato sledeći put

zalizani je majka, treba se ratosiljati Čovića

• Upvote 1
Posted

Bice jaja Marjanova, ako Nedovici budu igrali jedinice. Nemamo zamenu za Teo ni iz daleka.Milutinov i Raduljica bez nekog kao sto je Teo mogu da ga duvaju. Znaci Jokic picketina buljava je falio. Djordjevic polako ali sigurno gubi konce.

Posted

Kockice, neka se Jokić javno ogradi od gospodara Vučića, pa ćemo ga možda i smatrati za našeg bratića. Dotle, Dina Rađu uvažamo kao neprikosnovenog među korpulentnim igračima.

Posted

Pobidili Estoniju.

Kaj se mene tiče, mogu si oni gubiti i od Rumunjske, pa i albanske repke. Bitno je, ako se negdje bude naletilo na Mađarsku, da se to tuče s 40 razlike. A češku stoku, sa krnjim sustavom ili ne, nabiti i cilih 50 razlike. To je bitno.

• Upvote 1
Posted

Sinoć sam odgledao zadnjih nekoliko minuta poslednje četvrtine, a potom i ona dva produžetka između Litvanije i Holandije.

Kako su se obrukali Litvanci na sopstvenom parketu, sevale trice na tricu. Izvukoše se na kraju, ko buvaljak iz gaća.

Posted (edited)

Odbrana ce se nastimovati vremenom, bitno da ima materijala, da ima atletike. Samo lagano.

Uskocice tu i cetvorka, moguce i dvojka.

Jedino je tu malo kritican Paige po pitanju odbrane. Kao da je pre 3 dana cuo za rec odbrana. To ce morati da se krije, jbg.

Edited by Мајор Гашпар
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...