Мајор Гашпар Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Gagic u elementu. Razjeba sve za 2 min.
Мајор Гашпар Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Opet je Canak brljao kad se lomilo. Ovaj Trento je u rangu Mornara.
Мајор Гашпар Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Bata zavrsio. http://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/milica-dabovic-potpisala-za-fljamurtari-marina-maljkovic-mi-nije-dala-da-se-vratim-u-reprezentaciju/307864 1
Мајор Гашпар Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Sto bi rekao dr Ante Pavlovic - udata, neudata, imam li sanse? 3
Мајор Гашпар Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Bato, imaj u vidu da te ja ovde najvise volim. I kad su te terali, ja sam bio za to da se cuje i tvoj glas. 1
darkonet Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 nisam zazalio na potrosenih 30min vremena, svasta nesto imalo da se cuje
kuruz Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 (edited) Dule počeo neprikladnu, potpuno nepotrebnu priču, Kimi gospodin ako cigani misle da ovoga nema kod njih, onda nemaju veze sa životom Edited October 4, 2018 by Underkuruz
Sreta Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Da li je moguce da jos postoji neko ko Svinju zove Dule???
darkonet Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 hahaha jebo ga kurac i ovako bolestan ne miruje ali lepo je cuti iz loze o nekim stvarima sta je i kako radio (o njemu kao treneru cu uvek reci sve ok) ahhaah Kuruze pa vi ste gospoda, avangarda, jel moguce da se ovakve stvari kod vas desavaju? ja sam mislio da to samo kod nas cigana ima, samaranje igraca, samponi, paljenje automobila kad ono...
vudun Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 (edited) Dule je nabijač neizlečivih kompleksa kod određene grupacije ljudi koje su nažalost obmanuli u detinjstvu. Smatram da smo to odavno elaborirali i apsolvirali. Elem, nudim 10 milijuna kuna onome ko odrubi glavu Cukerbergu Marku i donese mi je pred noge. Edited October 5, 2018 by vudun 2
darkonet Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 druze vudune, pusti komplekse nego de mi reci od kojih igraca su uzimane pare jebo vas otac blesavi kad i dalje branite to djubre od coveka Izgleda ce vam i Jovanovic pristici, nekim pacovskim kanalima preko bratske Fuenlabrade ali stize nego recite mi ko prenosi ove godine Jurolig?
Мајор Гашпар Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Stize? Kako, zar Coravi udbas ne rece da ostanete pribrani i da je sve pod kontrolom? Prenosi SK.
darkonet Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Nesto ne vidim nikakvu najavu na SK a pocinje sledece nedelje pa se zabrinuh odlicno ako ce biti na SK ih Majore, zato i jeste stari prekaljeni Udbas, ne treba mu verovati
Recommended Posts