Sreta Posted October 6, 2019 Report Posted October 6, 2019 Pavlovic nije ime u rangu sa ogromnim Teom, nemojmo se zajebavati. Postujem njegov stav, ali u odnosu na Teo je samo jos jedan prosecan igrac.
Мајор Гашпар Posted October 6, 2019 Report Posted October 6, 2019 Ah jebes ga, Sreto, igrao 10 godina u NBA, igrao finale, nije ga gledao sa klupe, vec igrao. Mogao da ode u mnogo jace klubove od Partizana. Posle prve sezone imao masnu ponudi iz Kine. I to sto je uzeo od Partizana kad je lova u pitanju je sprdnja, a veliki deo je oprostio. Ok, vratio se Rakocevic svojevremeno iz Minesote. Morao je da se pere za bezaniju u Buducnost. :) Postujem obojicu, ne bih tu rangirao. Uostalom. 1
Sreta Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 Postujem ja Pavlovica, pre svega zbog tog stava. Mislim cak da je i dobar sraf u bilo kojoj svetskoj ekipi, ali vodja i nije neki. Talentovan igrac, solidan sut, prvi korak neverovatan, ali Teo je vanzemaljac.
Hail Metal Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Sve je relativno, ako je Teo bolji od Pavlovica, onda je i Velickovic od Jokica, i obratno. Mada ja iskreno mislim da se Jokic ne sme spomenuti u istoj recenica sa ovom trojicom. On je vise za drustvo Glintica, Dzevada Alihodzica i Seja Bukve. 3 1 1
kuruz Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 (edited) ko nema SK - https://we.tl/t-iyXPZ4BZY6 otvorite ovaj fajl u VLC plejeru, pa onda iz plejliste SK 1, piše RS Sport klub 1 HD, tako nešto trenutno nema zvuka, možda će da srede slika je dobra Edited October 8, 2019 by kuruz
KazimKazim Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Svidza mi se kako izglea parket u Areni Kakvae ovo pozorisna publika
Мајор Гашпар Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Luda energija u drugom poluvremenu. Novica doktorski, Novica razvalio. Teraj dalje.
KazimKazim Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Mozda bi i bila stoka razlika, da se od pocetka navialo...ovako, u kamernoi atmosferi su mogli da nas iznenade Bursi mislim da su ova 4 stranca dala 90% poena, bas bi bilo previse da nas 4 igraca dobiu Mi raznovrsno, delue da smo bas siroki sto se tice rostera Rade i Novica izneli utakmicu...pozitivno iznenadzue Volden iz utakmice u utakmicu, on mie delovao kao visak u ekipi...ali namece se kao veoma bita karika Da se vrati Tomas i da valjak nastavi da melje
Мајор Гашпар Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Odlican bio i Mozli. Svaku utakmicu je korektno odigrao.
Sreta Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Turci sa 4 stranca. Tofas isto. Novica lider. Da li ce biti opet histerije kad Covic i ovo pocisti uskoro?
obsessed by cruelty Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 53 minutes ago, Sreta said: Turci sa 4 stranca. Tofas isto. przimo opasno najaci
KazimKazim Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 A dobro, Rade/Novica/Gordic/Jaramaz su vise doprineli sveukupno od Voldena/Peidza/Mozlia/Parahovskog/Srdzana Dincica za siromasne 😄 Tamo mislim dae onai Ugurlu dao ednu troiku, ulaz i poneko bacanje, sve su ubacili Viliams+Lodzeski+Filp+Vait...ostali sluzili za odbranu i izvodzenje lopte, rukomet stail 😄 Ali dobra paralela, ebe Sreta 😄 14 hours ago, obsessed by cruelty said: przimo opasno najaci Ne padamo nikad, ko Ilia bokser 😄
Hail Metal Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 Klasican dogovor Erdogan-Vucic. Fmp=Cz=Sns 2 1
Мајор Гашпар Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 Jel istina da su vredjali Kalinica? Nemam SK, a ne da mi se da jurim samo zbog cigana. :)
kuruz Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 jeste ima na Aliju da se uzme odličan fajl sa svim mogućim i nemogućim kanalima za 10 dolara, traje tri meseca ima i SK, tu sam gledao Partizan pre neki dan
Мајор Гашпар Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 Da ga jebem, ne placa mi se nista pored svih troskova. :) Cuj 10 dolara...kupim Dzonija Rackovica i 10 zajecaraca. 3
Vic Rattlehead Posted October 11, 2019 Report Posted October 11, 2019 Uvijek će biti ološi na tribinama.
Recommended Posts