Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pavlovic nije ime u rangu sa ogromnim Teom, nemojmo se zajebavati. Postujem njegov stav, ali u odnosu na Teo je samo jos jedan prosecan igrac.

Posted

Ah jebes ga, Sreto, igrao 10 godina u NBA, igrao finale, nije ga gledao sa klupe, vec igrao. Mogao da ode u mnogo jace klubove od Partizana. Posle prve sezone imao masnu ponudi iz Kine. I to sto je uzeo od Partizana kad je lova u pitanju je sprdnja, a veliki deo je oprostio. 

Ok, vratio se Rakocevic svojevremeno iz Minesote. Morao je da se pere za bezaniju u Buducnost. :)

Postujem obojicu, ne bih tu rangirao.

Uostalom.

• Like 1
Posted

Postujem ja Pavlovica, pre svega zbog tog stava. Mislim cak da je i dobar sraf u bilo kojoj svetskoj ekipi, ali vodja i nije neki. Talentovan igrac, solidan sut, prvi korak neverovatan, ali Teo je vanzemaljac.

Posted

Sve je relativno, ako je Teo bolji od Pavlovica, onda je i Velickovic od Jokica, i obratno. Mada ja iskreno mislim da se Jokic ne sme spomenuti u istoj recenica sa ovom trojicom. On je vise za drustvo Glintica, Dzevada Alihodzica i Seja Bukve.

• Like 3
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Mozda bi i bila stoka razlika, da se od pocetka navialo...ovako, u kamernoi atmosferi su mogli da nas iznenade

Bursi mislim da su ova 4 stranca dala 90% poena, bas bi bilo previse da nas 4 igraca dobiu

Mi raznovrsno, delue da smo bas siroki sto se tice rostera Vlada_Jovanovic_KK_Partizan.jpg

Rade i Novica izneli utakmicu...pozitivno iznenadzue Volden iz utakmice u utakmicu, on mie delovao kao visak u ekipi...ali namece se kao veoma bita karika

Da se vrati Tomas i da valjak nastavi da melje steamroller.gif

Posted

A dobro, Rade/Novica/Gordic/Jaramaz su vise doprineli sveukupno od Voldena/Peidza/Mozlia/Parahovskog/Srdzana Dincica za siromasne 😄

Tamo mislim dae onai Ugurlu dao ednu troiku, ulaz i poneko bacanje, sve su ubacili Viliams+Lodzeski+Filp+Vait...ostali sluzili za odbranu i izvodzenje lopte, rukomet stail 😄

Ali dobra paralela, ebe Sreta 😄

14 hours ago, obsessed by cruelty said:

:haha:

przimo opasno najaci

Ne padamo nikad, ko Ilia bokser 😄

Posted

jeste

ima na Aliju da se uzme odličan fajl sa svim mogućim i nemogućim kanalima za 10 dolara, traje tri meseca
ima i SK, tu sam gledao Partizan pre neki dan

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...