darkonet Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 kako je Pantara izdominirao Ostojinu pudlicu hahahaah zahvaljujuci Stimcu nije bilo rutinske pobede dobar derbi, vidimo se u finalu
kuruz Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 i dalje im Tegi muči ciganske mozgove, pa drkaju na maloumnog Pantića ciganska posla
darkonet Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 2 hours ago, kuruz said: i dalje im Tegi muči ciganske mozgove, pa drkaju na maloumnog Pantića ciganska posla ahahahah na sprdaj se slozio ga bolesnik samo tako, tek sada ce prljav ves da izadje na videlo tegi pokazuje pravo lice, onakav kakav je oduvek bio samo se pritajio, smrad pokvareni
Мајор Гашпар Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 Pantiću dovoljno da iskopa par izjava šta je sve lupetao, pa polizao i dovoljno. Eno, i Vuletić se na te složio da je psihić.
darkonet Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 hahahah gde je to za vuletica? ma dobro, pantic je covek bolesnik, odavno je jasno, mada covek zna nesto o poslu kojim se bavi tegi radi 25 godina i i dalje ne zna nista ko kurac ko duda kad je rekao mirasu iz zurnala, kad ga je pitao za neku akciju, duda mu nacrtao i rekao mu..pratis kosarku 40 godina i dalje ne znas nista ko kurac hahaahah duda legenda
Мајор Гашпар Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 Na te. Mislim da su obojica kreteni. Ali ako ga vi cigani branite od Tegeltije, jasno mi je odakle vetar duva. Na tw. Edit.
kuruz Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 (edited) 1 hour ago, Мајор Гашпар said: Mislim da su obojica kreteni. Ali ako ga vi cigani branite od Tegeltije, jasno mi je odakle vetar duva. to ti kažem Pantić je pajac, zato ih zabavlja Tegiju sisaju, ceo RSB, uključujući i Dareta, će da eksplodira od njega Edited February 4, 2020 by kuruz
vudun Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 Krme. Ubilo ih, bre, Krme u pojam. Ispišalo im se i u bezbrižno detinjstvo i u vetrovitu mladost. 3
darkonet Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 17 hours ago, Мајор Гашпар said: Na te. Mislim da su obojica kreteni. Ali ako ga vi cigani branite od Tegeltije, jasno mi je odakle vetar duva. Na tw. Edit. Majore skrinsotuj mi to ili posalji na pp zivota ti..
darkonet Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 ahahhaah @kuruz kako serendas ja sam ppp, nisam rsb, nie rsb toliko los osim ako se ne zameris glavonjama pa te ubedjuju da crveno nije crveno i sl mesecima nisam pisao nista otkad su promenili platformu, uzasna je tegi se bas raspisao, svakog dana po par objava a pantic cuti, cekamo sledecu emisiju
kuruz Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 isto sranje tamo svi fini, šatro kulturica, a u stvari isti ciganski mozgovi
Srbin Hamza Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 ovaj darkonet jestecigan, nijecigan, jestesrbin, nijesrbin, oćekaki, nećekaki... 2
vudun Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 Ni-sam či-ko, nisam čiko jaaa, zvezdin delijaaa... 1
kuruz Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 samo budala može da da loptu Teodosiću na kraju utakmice
Мајор Гашпар Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 Sad da ih dočeka đevrek od kartona u Turskoj.
Sreta Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 E moje evrokupdzije, a velesilu koja jebe redom niste gledali? Mocni Stratos sa cetvrt gasa!
Мајор Гашпар Posted February 5, 2020 Report Posted February 5, 2020 Citirao bih Genija. "To me uopste...kako da kazem...ne interesuje i ne tangira mi tol'ko mnogo...da bih sad o tome razmisljao." 2
Vic Rattlehead Posted February 6, 2020 Report Posted February 6, 2020 Đorđević po ko zna koji put dokazao kakva je kesa od trenera.
Recommended Posts