Sreta Posted March 9, 2023 Report Posted March 9, 2023 Tuce Tompson, Kalasnjikov, a i Zbrojevkaaaaaaaaaa
Sreta Posted March 11, 2023 Report Posted March 11, 2023 TUCE TOMPSON, KALASNJIKOV, A I ZBROJEVKAAAAA
Мајор Гашпар Posted March 13, 2023 Report Posted March 13, 2023 Žao mi je što nismo zategli na kraju da nabijemo razliku. Utakmica rešena kad je Kampaco ispao iz igre. Realno, onaj treći faul je bio smešan.
Hail Metal Posted March 13, 2023 Report Posted March 13, 2023 Taktika faulirati po svaku cenu Lesora...kad nekog sibas celu utakmicu provuce se i neki faul koji nije bio Sve i svemu kad vodis 20 razlike i izgubis 11 nema ata da se vadis na sudije... A ovi komentatori na areni cigansture najgrdje...pogotovo onaj koji nije Djurovic...gde su tog iskopali isprdka anonimnog 2
Sreta Posted March 14, 2023 Report Posted March 14, 2023 Govna prokleta, sto ukradose sve od reda... Komunisti imaju, da Covicu raku iskopaju, da Sbijom Zeljko upravlja.... Realno 30 razlike, ovo samo moze u srbiji, gde je pajkic u skupstini... Nece se ova brutalna kradja zoboraviti! Major, Serdar moj, bi da razliku nabija... Nedovic i Dobric povredjeni , ostalima po 3 licne za 5 minuta... KOLKO SMO BOLJI! COVIC OVO NECE DATI! 8 hours ago, Мајор Гашпар said: Žao mi je što nismo zategli na kraju da nabijemo razliku. Utakmica rešena kad je Kampaco ispao iz igre. Realno, onaj treći faul je bio smešan. Onih 25 bacanja bilo smesno 🙂 Da ubiju u Srbima boga... Cetvrti ne pipa Lesorta, ustaska armada daje dva bacanja... Peti necu komentarisati... Govna su realno na minus 20, nece se ovo ovko zavrsiti, neki vec odlaze za Ukrajinu.
vudun Posted March 14, 2023 Report Posted March 14, 2023 https://www.kurir.rs/planeta/4124834/strasna-masovna-tuca-na-sahrani-koriscene-macete-sekire-cigle Laki Topaloviću izađi !
Sreta Posted March 30, 2023 Report Posted March 30, 2023 Oni gube sve tri do kraja, mi dobijamo... Kad kaze oni, na koga mislis? Pa, ne pricamo o Makedoncima...
vudun Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 Pretukao je suprugu u pola pet ujutru. Morao je...
Мајор Гашпар Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 Ja ga ne bih nikad doveo, taman da promeni ime u Partizan Hezonja. Kad god sam ga gledao igrao je samo za sebe i silovao za sve pare, a u odbrani se oznojio nije. I veći i bolji su pozdravili navijače.
kuruz Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 On 9/6/2015 at 10:53 PM, kuruz said: Hezonju šamarati svaki dan On 6/19/2022 at 1:49 AM, Мајор Гашпар said: Još ako Hezonja dođe... e moj Majore
Мајор Гашпар Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 Treba revidirati stavove kad se utvrdi da si u krivu. Sabereš dva i dva... Prema tome, Hezonja NE.
Hail Metal Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 Bilo bi dobro koji Hrvat da nam igra, da mozemo nekad i u Zagrebu biti domacini. Hezonja je dobar, od Andjusica bolji, malo pobeliti ekipu sledece godine, dolazi Milutinov svakako, kojeg Litvanca dovesti recimo ... svakako ce se svako otimati da dodje u Partizan, uz simbolicnu stipendiju...mozemo birati, ne treba nam astronomski budzet poput tkzczbgddivaivololaribarreflexfmpssupancabbzadnjapostazeleznik 2
Recommended Posts