LoveHateLove Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Braun na transfer listi, steta, gotivio sam ga, svakako je bolji od onog goveda Samardzinskog, verovatno zbog plate. :/ Pa realno ni ne treba nam ako ce da igra 6,7 minuta po mecu. Pretpostavljam da on ima najjaci ugovor u Zvezdi tako da nema smisla da sedi na klupi. Samo ne znam koliko je to dobro, jer spascemo na Raska Katica jer od Samardzijskog nema leba, ali verovatno ce da dovedu zamenu.
vudun Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 nije lučić loš igrač već je, kako bih rekao, nestabilan. često ga neće šut, tako da tu ima dodirnih tačaka sa veselim. lučić je odličan defanzivac, on i gordon jedini kidaju u odbrani na vrhunskom nivou. nesrećno zaljubljeni draganče nazaduje, i u tom grmu leži zec. vesterman se, kao, popravlja. no, budući plejmejker galskih petlova će baš morati da se čeka. ipak se trebalo ići na iskusnijeg organizatora igre. bertans je sav mekan, istina, meke ruke, ali i njemu šut oscilira ove sezone. musli je najveći fanfuljino u ekipi, očima ne mogu da ga vidim. udari poneku bananu, ali je, generalno, teletabis par ekselans. nije kasno da se kontaktira aleks marić. mačo gagić ima petlju, poseduje i određeni talenat, ali će, sa druge strane, morati da se popravlja u defanzivnim zadacima. bogdanović plaća danak neiskustvu - otuda i mala minutaža. za razliku od otpisanog anđušića, on ima snagu karaktera i u budućnosti će sve više igrati. duboko sam ubeđen da će biti hit proleća. limeni cigani gube finalnu seriju sa 3-2. čokaliju odnosi novi talas revolucije, pokrenut iz trbuha narodnog nezadovoljstva. 2
Генеральный Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 nije lučić loš igrač već, kako bih rekao, često ga neće šut :haha:
Grob Bez Dna Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 (edited) ама човек се презива Самарџиски nema to veze, vazno da vole kosarku od skora i pune pionir. jebo imena igraca, ionako ce zaboraviti iste za par meseci. lucicu fali par cm da bi bio vrhunsko(relativno, je l) krilo. u 2013. pa na dalje ne moze biti takav sa 202cm. Edited February 18, 2013 by Grob Bez Dna 3 4
kuruz Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 најјаче је кад скандирају "ајмо, ајде, сви у напад"
KazimKazim Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Lucic je za 90% naseg rostera Medzik Dzonson licno...kako i da ga hoce sut, kad ga protivnicki skauting apostrofira kao glavnog igraca, gledaju njega prvenstveno da zaustave, eventualno Bertansa, za ostale znaju da ce sami sebe da cuvaju...ako je neko pogadjao bacanja - to je on, sinoc ne znam sta mu bi, verovatno od te temperature...a s'obzirom da nije odradio letnje pripreme i da je preopterecen da maksimuma, Luce Kapiten veoma dobro igra! Ako bi nekom voleo da vidim ledja - to je Milisav...svaka njemu cast i za borbenost i odbranu i sve, ali od njega bek nikad nece biti...mozda raning bek, savetao bih mu tu da pokusa da gradi karijeru....da on ima iole dobar sut, ne bi trebao tolko da se trosi u odbrani, pa ovako one svoje cigle pokusava da nadomesti tako sto izgine na terenu...bacanja da ne govorim, za beka sutera ono je porazavajuce, precizniju ruku ima mali Milutinov...uz definiciju za nekonstantnost treba Dragancetova slika da stoji Musli i Vesterman ako ne popiju sut kartu, onda cemo istu ovakvu sezonu gledati i sledece...Bogdan mi je favorit iz senke, ono sedenje iza kosa sa Tegijem i neigranje mu sada dolazi glave, jos nije prelezao decije bolesti...ali bice sve to ok, samo da bude malo hrabriji i da batali onu nepotrebnu fintu, docice sve na svoje sa iskustvom...sledece sezone ocekujem da eksplodira kao Luce kod Vlade Jovanovica Za sledecu godinu, moramo da se ratosiljamo nepotrebnih igraca, ne treba zadrzavati Cakar i nasega Djeku ako nemaju sta da ponude, nek pokusaju da spasu karijeru na drugom mestu...ako vec ove sezone nije imalo para, kako znaju i umeju da pribave sredstva za jednog kombo beka ubicu i solidnog iskusnog centra (naci Musli, Vesterman, Milisav, Djek, Cakar out - ta dvojica in, ostale bih zadrzao...eventualno jos neko da popuni roster i to bi bilo to)
BLAGOJE Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 prika,mislim da smo svi prerasli "nase prilike",ja pricam iz evroligaskog aspekta,a kao kapiten i inicijator lucic je potpuno podbacio,cak se ponio kao klasicna picka od 17 godina koji prvi put igra vazniju utakmicu i to iznova i iznova.sve je ok,i kocka sa timom i sa njim,ali ja i dalje ne vidim dan kad ce sve on da vrati sto je samo ove sezone ulozeno u njega,da ne pricam dalje.za vestermana se nikako ne slazem,sve je tu samo da se sredi par kockica u glavi,ne zbog dizanja forme,vec zbog ociglednog talenta i doze spotske drskosti i stava koji razdvaja vrhunskog igraca od prosjeka,a i dalje ne sumnjam kad se sve ove barijere u jeziku,kulturi i odnosu prevazidju da ce dule iskovati od njega upravo to.po meni i musli i gagic mogu izrasti u dobre centre,ali partizan ne moze to da ceka 2 sezone nikako,a mislim da niko,ni uprava,ni navijaci ne zele da sa konja skacemo na magarca. ja vidim duskovu u pedjinu logiku,pisah ranije,od ovih igraca samo je donekle cimanje bertransa zadrzati,ali prosto ovoliko kockanje sledece sezone svakako ne,jer smo svi svjesni da ako se potone u ove dvije tri sezone da ce posle morati opet ko zna koliko da se radi da bi se opet doslo do ovog nivoa.
KazimKazim Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Mislim da preterujes za Lucu...i u Evroligi je bio nas najbolji igrac, uvek je preuzimao odgovornost na sebe i kad mu je islo i kad nije, ja se ne secam da je bezao od lopte...milion puta je i kad nije znao sta ce, izvukao faul i bacanja, koja je vise nego dobro pogadjao...ako si gledao nastavak Kupa, da ne bese njega mi ne bi dali ni onih sirotinjskih 69 poena...nije ga islo kao i citavu ekipu, al je bar imao muda da ide na prodor jako i do samog kraja i iznudi gomilu bacanja koje je i pogodio...a na tom mecu pojedini igraci nisu mogli kos da ubace, cak i u trenutku kad su trojica Zvezdinih igraca pala na parket, 5 na 2 nismo znali da iskoristimo, ej bre Slazem se da je mogao i bolje i da je dosta puta podbacio (pogotovo protiv Cska u Beogradu) ali s'obzirom da nema dovoljnu podrsku saigraca, mislim da je sasvim korektno odradio posao tokom ove sezone...da njega nema, da je na negovoj poziciji Cakar, a da Milisav preuzima odgovornost, mogu da zamislim na sta bi tek to licilo...ne bi imali ni ovoliko pobeda...ne znam sta smo to ulozili u njega, decko je produkt nase skole, dugo cekao svoju priliku i potpuno neocekivano iz drugog plana iskocio i jedan je od nasih najboljih igraca u poslednje dve-tri sezone..,na njemu samo mozemo da zaradimo, kad ga prodamo, a i igracki se sto se mene tice oduzio i davao maksimum svaki put I Musli i Vesterman su premekani, nista ne zaostaju za Bertansom...prvi ne zna da se izbori za poziciju i kad se nekako izbori, promasi cist zicer...a kad je prpa, baca frljoke, napadacki skroz impotentan...kad se setim kako je pokidao protiv CSKA, kao da nije isti igrac...a Vesterman isto kao Milisav, nekonstantan sut, trosi mnogo lopti, samo sto ga ni u odbrani nema, protrcava ga i probija kako ko stigne...sto implicira da nema snage ni za prodor i lagane poene na ulazu...bolje da vratimo Rasica, da ne trosimo poziciju stranca na takav tip igraca uzalud ....Raske vrati se sve ti je oprosteno
Мајор Гашпар Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Поента целе приче - Партизан нема центре, а преко њих нам се годинама гради читава концепција игре. Све остало се може прогутати.
El Karnisero Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Ја не знам зашто ви толико напљувасте тог мученог Вестермана. Дечко је интелигентан, има дрскост, зна да асистира, прави плеј, ја уживам да га гледам. Имате полуиграча Гордића на плеју, човека који не може да пренесе лопту а да не гледа у паркет а Вестерман вам је лош. Има неко стрим за Игокеу и ујаке, не гледају ми се ови Мутини баскеташи.
KazimKazim Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 (edited) Uzivas da gledas kako ga Nelson pretrcava Pokaze on u naznakama tu svoju inteligenciju i onda 'maestralno' proda loptu (tipa onu u Blaugrani) A mozda i zna da asistira, ali to Musli i Gagara uprskaju, tako da slaba vajda od njegovih pasova...Gordic ako nista manje gresi, a i igra za duplo manje pare, tako da koliko para toliko muzike...karikiram malo, nije Francuz toliko los, ali za ulogu prvog pleja, vrlo mrsav ucinak, koliko god da je mlad i neiskusan...a i dobru platu bije, da se ne lazemo, mora to bolje...kraj sezone ce pokazati dal jeste ili nije lav Edited February 18, 2013 by KazimKazim
El Karnisero Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Нормално је да греши, ем је млад ем је странац, он може само боље да игра. У првом делу сезоне је био бољи али је изгорео јер је са 19-20 година играо 30 минута 2 пута недељно у 2 јака такмичења. Плус му фали крштен центар,да он супер лопту Муслију, али шта ће кад је овај инвалид. Мењао бих ја Нелсона за њега сигурно. Гордић је полуиграч, погађа он неке тројке, чак и у неким битним моментима али му нигде нема организације напада. Бољи посао би сте одрадили да сте Оташевића довели. Плус вам Гордић заузима место странца, криминал. Што се тиче остајања играча, следеће сезоне вам скоро сигурно иду Гордон и нажалост Мусли, што значи да вам требају 2 четворке ако померите Ловерња на 5. Плус вам можда оду Гордић и Милосављевић ( надам се да неће) и Лучић (лепо би било). Чакаревићу и Ђекни су дани одбројани, исто нажалост.
Мајор Гашпар Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Вестерман би хтео да буде Тео, а то зна да иде на курац. Како Тео иде на курац, тако овај иде на курац као 3 Теа.
El Karnisero Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Мирославу Николићу не би дао да тренира КК Свети Ђорђе. Каква спрдња од кошарке, слепци. Раднички не би нас са форума добио кад би их стао шут. Најгори тренер лиге, убедљиво.
Мајор Гашпар Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Сељачка екипа. 3 акције немају..само дивљај и шутирај.
El Karnisero Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Живим за дан кад ће тај изговор од клуба да се угаси.
Мајор Гашпар Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Мени они не иду на курац. То ти је та нека домаћинска кошарка. У трансу код куће и против Чикаго Булса. Улазе и шпорети и трактори кад год се шутира. На гостовањима их тресу кад год се одлучује сезона. Одустаје се од Улеб Купа упркос најавама да сигурно играју ЕЛ. У домаћем првенству их избаци Звезда која нема за прашак да опере дресове. 2
LoveHateLove Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Muta ima dobre veze cim ga toliko trpe. Borisov sutirao 1/15 iz igre
Мајор Гашпар Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Скраћено речерно, та нека кошаркашка идила.
El Karnisero Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Нема он никакве добре везе, Мута Николић јесте Раднички из Крагујевца, па неће сам себе да отпусти. Јеботе, сад ми никако није јасно како су они изнад партизана на табели.
Мајор Гашпар Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Имаш ту интересантих играча. Дача шмекер Мијатовић који шутира за 2 сваке преступне године (Пера Божић стајл). Ћапин МВП који до 25 поена стиже попут Ајверсона. Шутира 35 пута без блама, од тога 15 пута за 3. Крстовић...браћо, зар треба ићи даље кад кажеш Крстовић? Штета што спрски Чарлс Баркли Саша Братић није са овим момцима. Лаловићу, убачена је кош разлика. Чини ми се да се гледа међусобни дуел, тако да ће ту ствари доћи на своје место.
El Karnisero Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Синовец,Борисов, Визер, матори Варда, Мијатовић, колико људи због којих би нормалан тренер добио срчани удар.
Мајор Гашпар Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Синовец капитер - будући Мутин репрезентативац. За Варду нећу да грешим душу. Човек у годинама, јебе се њему. Форум одлично функционише.
El Karnisero Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Ма добро, јасно је мени да је у питању кош разлика, али ми не иде у главу како су ти баскеташи успели да буду у борби за треће место. Они и саката Будућност трећи, Игокеа прва, јебо лигу.
Мајор Гашпар Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Погледај од кога је Партизан губио и све ће ти бити јасно. Иначе, Блиц пише да Улеб прескачу и Скот и Смиљанић. Значи, доминација Радивојевића капитена. Овери 1 са хендикепом без блама.
Recommended Posts