Jump to content

Recommended Posts

Posted

Лакташи су близу Бањалуке, па је логично да би Додик могао да игра у Борику, али чак ни Борик нема 5 000 места, има 4 000. Једино да играју у Зетри, али ми је то тотално нереална опција. Ем је у муслиманском делу Сарајева, ем то уопште није близи Лакташа, ем би била спрдња дворана од 12 000 места са 200 људи. Најреалнија опција ту је да се Борик некако набуџи, или да им Евролига направи уступак па да им опросте тих 500-1000 места која фале.

У Евролигу Звезда, партизан и Олимпија и ћао. Кога боли курац за вештачке творевине типа Цедевите, Игокее, Радничког...

Borik ima manje mesta od hale u Aleksandrovcu.

Posted

То је оно. Сиротињски летови.

Ниш јебе хала. Нема 5000.

Ne znam zasto, al mislio sam da je Cair poprilicno veliki... E sta ti je balkan, sa malo para banana klubovi od juce mogu da zadaju glavobolje citavom konceptu EL, mislim minijaturne hale, nema infrastrukture, stvarno smo govna.

Posted

У Вршцу фали неких 20ак места у хали то може да се среди, Темишвар је близу, не знам за хотеле. Могу Раднички да врате одакле је дошао.

• Downvote 1
Posted

Jednu stvar ste propustili, mogu da prijave drugu dvoranu, ali samo od onih koje su vec prijavljenje za ovogodisnju ABA ligu. Bar tako pise... Znaci Nis, Vrsac, Sarajevo, Banjaluka ne mogu... Ovi iz ABA nisu normalni, opet su uspeli da objave saopstenje u kojem sve pise, ali semoze tumaciti na 10 nacina.

Milan Dozet ‏@DozetM

Euroliga-Zvezda ili Igokea???Ko bude prvi u regularnom delu,NEKI ĆETE DA IDETE DIREKTNO U EUROLIGU A NEKI I NEĆEMO.#pravdazaigokeu

Posted

Ne znam zasto, al mislio sam da je Cair poprilicno veliki... E sta ti je balkan, sa malo para banana klubovi od juce mogu da zadaju glavobolje citavom konceptu EL, mislim minijaturne hale, nema infrastrukture, stvarno smo govna.

Хала је некада могла да испуњава критеријуме када је капацитет у питању, али је реновирана и број столица је драстично смањен. Не знам ни да ли 4000 прелази.

Posted (edited)

krajem devedesetih moglo da se napakuje 7 000 duša. ono, kao sardine, ali upakivalo se to nekako. rekonstrukcijom su je praktično prepolovili.

stoji da je 4 800 zvaničan kapacitet.

Edited by vudurinator
Posted

krajem devedesetih moglo da se napakuje 7 000 duša. ono, kao sardine, ali upakivalo se to nekako. rekonstrukcijom su je praktično prepolovili.

stoji da je 4 800 zvaničan kapacitet.

Преварио сам се око капацитета.

Јбг, преорали су је колико су је смањили, па сам имао тај утисак.

Posted (edited)

Борик званично има 4 000, Лакташи 3050 места.

Kapacitet gledališta je 2460 sjedećih mjesta na tribinama i 1200 mjesta za stajanje. Pored aut-linije moguće je postaviti još 600 stolica za sjedenje.

http://www.scborik.c...ica/sdborik.php

Koliko sam shvatio, tih 1200 mesta za stajanje je u stvari kapacitet terena za koncerte i slične događaje.

Nema šanse da ovde stane 4000 ljudi čak ni kad se stave teleskopi:

sdborik7.jpg

sdborik4.jpg

Što se tiče Čaira, s obzirom da sam iz Niša pa znam malo više o tome, tih 4800 je valjda sa razvučenim teleskopima iza koševa, mada ne verujem ni u tu brojku...

Na sajtu piše da je kapacitet za sportske priredbe 4000 sedišta :(http://sccair.rs/o-hali/?nggpage=2

Edited by necko
Posted (edited)

štaviše, nastupao sam u njoj i kada smo bili na pragu osvajanja srednjoškolskog košarkaškog turnira, one tamo 2004. šteta što se pokleklo u finišu, da nam je bio neki iskusni trojkaš, tipa kecman dušan, ili makar 3pko generacija...

zeznula me zgodna wiki za 800 mesta, u tome je problem: http://sr.wikipedia....ски_центар_Чаир kurva stara.

^ tamo mož' da uneseš da je kuruz najbolji strelac u istoriji večitih derbija. pola u tandemu s kežmanom, pola s pjanovićem - i eto impozantne golgeterske brojke.

Edited by vudurinator
  • Upvote 2
Posted

На вики можеш да унесеш и да Кокица никада није навијао за Звезду,

Могли би да му одрадимо профил. Заслужио је.

Са све фуснотама које воде до јуметала.

• Upvote 1
Posted (edited)

kljucne reci za pretragu : zvezda,partizan,pjanovic,nezavisno kosovo,mancester,neki tamo crnac,badr hari,zitiste,nezavisno kosovo

Са све фуснотама које воде до јуметала.

Za tu svrhu prilazem moju kolekciju sa photobucketa i nesto malo sa youtuba , fajlovi preko kojih sam se osro po "coveku" koji navija za klub koji je priznao nezavisnost kosova .

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...