SkullKrusheR Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 (edited) bilo bi vrh kad bi nosili te dresove. ako ne te, onda one ljubichasto-crne iz prve polovine 2000-ih. @stole: vidim po netu da se dresovi iz 90-ih danas masovno smatraju neukusnim. meni su tadashnji dresovi bash ubedljivo najlepshi i najzanimljiviji. Edited February 2, 2013 by SkullKrusheR
vudun Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 svi se nešto lože na retro stil. onaj parket bruklina kao da je izašao iz 50-ih. toronto, vankuver, atlanta, finiks, orlando. prva petorka dresova iz 90-ih. moze samo da ga cucla em dzeju. apsolutno. jedan je kralj.
SkullKrusheR Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 toronto, vankuver, atlanta, finiks, orlando. prva petorka dresova iz 90-ih. to je to. samo bih dodao detroit.
El Karnisero Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Мало је тимова који сад имају лепше дресове него деведесетих. А тај дрес Торонта ми је омиљени, уз Орландов.
lemmy sixx Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Golo govno. toronto, vankuver, atlanta, finiks, orlando. prva petorka dresova iz 90-ih. Uozbilji se. 2
SkullKrusheR Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 au, da, najbolji dres u istoriji lige.
El Karnisero Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VWtx_t3BLk8&feature=player_embedded Јеботе живот.
Stolet Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ne kontam Uopšte ne vidim gde je bio taj kontakt koji ga je onesvestio. Potres mozga kažu, OK je sad.
SkullKrusheR Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 tejlor ga je udario kolenom u potiljak, chini mi se.
Stolet Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Vidi stvarno. Ne vidi se sa snimka kamermana ispod koša, ali se vidi na početku na normalnom snimku. Večeras dominacija nad Majamijem.
vudun Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 (edited) 'bem ti, kao da mu je ivan drago raspalio aperkat. tako neki filing. Golo govno. Uozbilji se. ni sam ne znam kako sam mogao smetnuti s uma jednog hakima planinu. propust par ekselans. Edited February 3, 2013 by vudurinator
Stolet Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Da vidimo, prvi test čuvanja prednosti za Reptorse. Idemooooo
Geralt of Rivia Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 jao sto rudi poducava lebronjaru, 20 poena na poluvermenu, 16 ubacio drugoj cetvrtini. stole jel ima neki strim sa devlinom i armstrongom? ne mogu da slusam ove majami komentatore....
Dead Man Drinking Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ovi idioti iz Bostona za malo da ispuste 20 razilke Pol Pirs - Bog i batina
SkullKrusheR Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 stole jel ima neki strim sa devlinom i armstrongom? ne mogu da slusam ove majami komentatore.... stvarno, jebote, uzasni su.
Stolet Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ne gledam, samo pratim statistiku nazalost, ogranicen mi net pa retko gledam strimove :/ Vidim pogorsala se situacija. No dobro, Rudi se izgleda odlicno uklapa. Posle dosta vremena imamo razloga za optimizam
Stolet Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Postavio sam ja na 30. strani čini mi se. Iz nekog razloga, Rudy Gay je isto uradio LeBronu sinoć o.O Ne kontam baš zašto.
lemmy sixx Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Bog,bog,bog! Centar koji uci beka kako da igra. Nema sta,najbolji je ikada.Gospodar univerzuma.
kuruz Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 добра опаска у једном коментару: Look at the difference in players from last generation. Hakeem is showing the moves and he always keeps his pivot foot. Lebron just spins and takes off running before he puts the ball on the floor. The NBA is so lax on their calls it shows kids bad fundamentals.
Recommended Posts