Jump to content

Recommended Posts

Posted

а Марк Гасол није ушао у ту петорку, иако је проглашен за најбољег дефанзивног играча лиге

where illogical happens

Posted (edited)

Опет се прича да ће Роуз да се врати вечерас, и наравно опет ће да буде мрка капа од тога. Нек престане да се педерише и нека се или врати или каже да је у ауту до краја сезоне, јако ми иде на курац.

То што је Марк Гасол поред Жоакима живог проглашен за најбољег дефанзивца лиге је брука и срамота.

Edited by El Karnisero
Posted

ma dali ovima sto se loze na cirkusante koji kliker da se igraju zbog rejtinga

on i blejk grifin ruku pod ruku i kod hefesta

Posted

Опет се прича да ће Роуз да се врати вечерас, и наравно опет ће да буде мрка капа од тога. Нек престане да се педерише и нека се или врати или каже да је у ауту до краја сезоне, јако ми иде на курац.

То што је Марк Гасол поред Жоакима живог проглашен за најбољег дефанзивца лиге је брука и срамота.

Apsolutno (za Nou). A što se tiče Rouza, on i jeste rekao da je u autu do kraja sezone ali to što nam rade sa tim objavama je sranje. Žao mi je Denga, nije zaslužio da se razboli u trenucima kad je krajnje potreban ekipi.

noa i grifin u isti kos :lol:

:haha:

Posted

Цркли су Булси, ништа не могу да погоде. Јебена неправда, глупи фенсери ће да прођу само зато што су Булси десетковани.

А и Тибодо је тврдоглав, Рип и Кук му седе на клупи а Белинели и Батлер играју 40+ минута. Вечерас Нејт ништа није могао да убоде и опет је Тиг седео на клупи. Могао је да га убаци. видело се да од Нејта ништа нема вечерас.

Вратите Хајнриха и Денга народу.

Posted

Цркли су Булси, ништа не могу да погоде. Јебена неправда, глупи фенсери ће да прођу само зато што су Булси десетковани.

А и Тибодо је тврдоглав, Рип и Кук му седе на клупи а Белинели и Батлер играју 40+ минута. Вечерас Нејт ништа није могао да убоде и опет је Тиг седео на клупи. Могао је да га убаци. видело се да од Нејта ништа нема вечерас.

Вратите Хајнриха и Денга народу.

s obzirom na to kako rip igra, jedino ce uci u igru ako ostanu sa cetvoricom ne terenu.

Posted

:rockdevil:

Od tad i naviam za Miami

Ovog se secam kao da je juce bilo, skoro se podsetih, zamalo suza radosnica da krene

Lepi dani mog detinjstvaaa...

• Upvote 1
Posted (edited)

taj majami bi ovaj majami dobio 20 razlike. kad bi veterani (al u punoj snazi) zaigrali presing, ovi papadaći bi se našli u čudu. prvo bi im lopte ispadale, a potom i gaćice spadale.

Edited by vudurinator
  • Upvote 1
Posted

Apsolutne cinjenice.I ne samo Majami,vec svi.Ja sam ubedljen da bi u punom naponu snage,bogovi iz 90-ih ove papke sada odrali ko volove u kupuse.A garantujem da bi jedan Hakim i sada sa 50 godina pravio majmuna od tamo nekog Hauarda.

• Upvote 2
Posted

normalno, vidiš da tupavu lebrončinu danas hakim podučava na treningu. gde je onaj klip gde tatica uzaludno nastoji da prenese svoje dragoceno znanje...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...