Grob Bez Dna Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 Nije tacno, SA ima superstara i to tri: apsolutno. ali to su smekeri. superstarovi su lazni kralj, ruza, djurent, brajant itd. parker je najbolji plej u nba, ali je uvek u necijoj senci.
BLAGOJE Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 u cijoj je bio ove sezone?da nije slucajno bio pod sijenkom naduvanih polovih asistencija?
vudun Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 istina. kako je krenulo, uskoro će početi i po guzicama da se švrljaju. 1
Grob Bez Dna Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 u cijoj je bio ove sezone?da nije slucajno bio pod sijenkom naduvanih polovih asistencija? izmedju ostalog, da. ko prica o parkeru? retko ko. samo pol, rouz, deron itd. parker je calac.
vudun Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 (edited) @grob kako je toni odr'o grizlije u poslednjem meču. izneverov'o sam. Edited June 7, 2013 by vudurinator
BLAGOJE Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 (edited) izmedju ostalog, da. ko prica o parkeru? retko ko. samo pol, rouz, deron itd. parker je calac. ma ameri i njihova prica,jos je kris pol bogootac za ove ostale cirkusante,njima je jedan blejk grifin superstar. popijeni getorejd nekog od kultova >>>>>>> svi ovi novi kurcobeci. majamiju jedan batije sjedi na klupi,a bos puca poludistance.vejdu ne daju ni lopte,a stenjanja onog odbacenog ploda majmuna i robova na svaki kontakt necu ni da komentarisem,a ni ne moram,sad ce to u teksasu da se zavrsi po kratkom postupku i ccpk Edited June 8, 2013 by BLAGOJE 1
Мајор Гашпар Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Да те не знам, помислио бих да си расиста.
Dead Man Drinking Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 (edited) Rodman: LBJ bi 90-ih bio prosek Hit je talentovaniji nego što smo mi bili, ali smo mi imali pametnije igrače. To je jedina stvar koju smo imali, pametniji igrači. Boša bih lako izbacio iz igre. To ne bi bio problem. A kako bi se Dvejn Vejd nosio sa Skotijem Pipenom? Stvarno? On bi i LeBrona lako čuvao. A kako da čuvaš Džordana i Pipena? Istina Edited June 8, 2013 by Dead Man Drinking 1
BLAGOJE Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 cinjenice,molim lepo i dovidjenja. Да те не знам, помислио бих да си расиста. pu,pu,pomjeri se s' mjesta. http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/gregg-popovich-allows-tony-parker-expertly-run-san-154400727.html evo jos malo cinjenica.
I'm Calmer Than You Are Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 za ovo stvarno treba biti genijalan 5
Јарослав Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 људи играју кошарку, не мајмунишу се као дружина са Флориде
kuruz Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 http://espn.go.com/nba/playoffs/2013/story/_/id/9352355/tim-duncan-delighted-determined
BLAGOJE Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Parker had 10 of his 21 points in the final quarter and, more impressively, zero turnovers in 40 minutes. evo jos cinjenica.
lemmy sixx Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 popijeni getorejd nekog od kultova >>>>>>> svi ovi novi kurcobeci. Cinjenica.
BLAGOJE Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 mozemo do sjutra. rej alen je najpateticniji,dosao po prsten,dobio palamar,sad kuka i moli da se vrati u boston ali ga onaj nece pustiti ni za zivu glavu.sto rajli drzi onog pecipevca na klupi meni nije jasno.
Narsil Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Like a boss. mozemo do sjutra. rej alen je najpateticniji,dosao po prsten,dobio palamar,sad kuka i moli da se vrati u boston ali ga onaj nece pustiti ni za zivu glavu.sto rajli drzi onog pecipevca na klupi meni nije jasno. Zar Alen ne postaje slobodan igrač na kraju sezone?
WoS Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 (edited) Rodman: LBJ bi 90-ih bio prosek Istina Jebote, sve je objasnio lepo, svaka mu cast. A ja mislio da je on samo zajebant Zar Alen ne postaje slobodan igrač na kraju sezone? Moze da ostane ako hoce jos jednu godinu ili da postane slobodan igrac (po engleski: player option) Al brate, ne znam okle mu ideja da se vraca u Boston, tamo ga sad svi mrze Edited June 8, 2013 by WoS
BLAGOJE Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 mislim na garneta,ostace,nece u LA kao sto je pricao,a nema sanse da ce ga pustiti nazad.
Narsil Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Moze da ostane ako hoce jos jednu godinu ili da postane slobodan igrac (po engleski: player option) Al brate, ne znam okle mu ideja da se vraca u Boston, tamo ga sad svi mrze Da, da, ima 1+1 ugovor. http://www.nbaserbia.com/vesti/3922/put-od-raja-do-pakla-i-nazad-zivotna-prica-coveka-ptice Aktuelno je da sad svi pišu tekstove o nestašnom momku. Ovaj je isto sjajan.
El Karnisero Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 (edited) Нек дође у Чикаго, опраштам му Мајамијске зоре, месечину изнад океана Флориде. На Алена мислим. Edited June 8, 2013 by El Karnisero
Vic Rattlehead Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Оде још један великан у пензију. http://www.b92.net/s...3&nav_id=719647 Nisam znao da je među 50 najboljih skakača lige i jedini bek tu, impresivno stvarno.
Recommended Posts