Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije tacno, SA ima superstara i to tri:

98641483_display_image.jpg?1289023157

apsolutno. ali to su smekeri. superstarovi su lazni kralj, ruza, djurent, brajant itd.

parker je najbolji plej u nba, ali je uvek u necijoj senci.

Posted

u cijoj je bio ove sezone?da nije slucajno bio pod sijenkom naduvanih polovih asistencija?

izmedju ostalog, da. ko prica o parkeru? retko ko. samo pol, rouz, deron itd. parker je calac.

Posted (edited)

@grob

kako je toni odr'o grizlije u poslednjem meču. izneverov'o sam.

Edited by vudurinator
Posted (edited)

izmedju ostalog, da. ko prica o parkeru? retko ko. samo pol, rouz, deron itd. parker je calac.

ma ameri i njihova prica,jos je kris pol bogootac za ove ostale cirkusante,njima je jedan blejk grifin superstar.

popijeni getorejd nekog od kultova >>>>>>> svi ovi novi kurcobeci.

majamiju jedan batije sjedi na klupi,a bos puca poludistance.vejdu ne daju ni lopte,a stenjanja onog odbacenog ploda majmuna i robova na svaki kontakt necu ni da komentarisem,a ni ne moram,sad ce to u teksasu da se zavrsi po kratkom postupku i ccpk

Edited by BLAGOJE
  • Upvote 1
Posted (edited)

Rodman: LBJ bi 90-ih bio prosek

Hit je talentovaniji nego što smo mi bili, ali smo mi imali pametnije igrače. To je jedina stvar koju smo imali, pametniji igrači. Boša bih lako izbacio iz igre. To ne bi bio problem. A kako bi se Dvejn Vejd nosio sa Skotijem Pipenom? Stvarno? On bi i LeBrona lako čuvao. A kako da čuvaš Džordana i Pipena?

Istina :bigblue:

Edited by Dead Man Drinking
  • Upvote 1
Posted
Parker had 10 of his 21 points in the final quarter and, more impressively, zero turnovers in 40 minutes.

evo jos cinjenica.

Posted

mozemo do sjutra.

rej alen je najpateticniji,dosao po prsten,dobio palamar,sad kuka i moli da se vrati u boston ali ga onaj nece pustiti ni za zivu glavu.sto rajli drzi onog pecipevca na klupi meni nije jasno.

Posted

Tim_Duncan_in_the_Championship_Parade.jpg

Like a boss.

mozemo do sjutra.

rej alen je najpateticniji,dosao po prsten,dobio palamar,sad kuka i moli da se vrati u boston ali ga onaj nece pustiti ni za zivu glavu.sto rajli drzi onog pecipevca na klupi meni nije jasno.

Zar Alen ne postaje slobodan igrač na kraju sezone?

Posted (edited)

Jebote, sve je objasnio lepo, svaka mu cast. A ja mislio da je on samo zajebant

Zar Alen ne postaje slobodan igrač na kraju sezone?

Moze da ostane ako hoce jos jednu godinu ili da postane slobodan igrac (po engleski: player option)

Al brate, ne znam okle mu ideja da se vraca u Boston, tamo ga sad svi mrze :haha:

Edited by WoS
Posted

Moze da ostane ako hoce jos jednu godinu ili da postane slobodan igrac (po engleski: player option)

Al brate, ne znam okle mu ideja da se vraca u Boston, tamo ga sad svi mrze :haha:

Da, da, ima 1+1 ugovor.

http://www.nbaserbia.com/vesti/3922/put-od-raja-do-pakla-i-nazad-zivotna-prica-coveka-ptice

Aktuelno je da sad svi pišu tekstove o nestašnom momku. Ovaj je isto sjajan.

Posted (edited)

Нек дође у Чикаго, опраштам му Мајамијске зоре, месечину изнад океана Флориде. На Алена мислим.

Edited by El Karnisero
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...