KazimKazim Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Ko jos svira namerne faulove u odlucuicim trenucima...to nema nidje...jesu bili grublji faulovi, ali ne toliko strasno...ni u Evropi to ne bi svirali, kamoli u NBA... Za razliku od Lebronjare, Rei ima muda...klac igrac
Narsil Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Zašto Pop nije tražio tajm kod poslednjeg napada? Ja ne verujem. Za razliku od Lebronjare, Rei ima muda...klac igrac
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 ma daj brate, udara mu sekiru 1 na 1, na zemlji i samo običan faul ne zajebavaj
B@K@ Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Dovoljno bi bilo da su samo pošteno dosudili očitu faulčinu na Đinobiliju na 101-100. PRAVDA ZA KINGSE!
KazimKazim Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Sumnjivo...isto po nekom nepisanom pravilu se takve stvari ne svirau u odlucuiucim momentima
Narsil Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Meni žao Dankana. Želeo je ovu pobedu više nego svi u hali zajedno, a ovako su izgubili. Sad dajem prednost Majamiju.
Dead Man Drinking Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Da, mislim da je Majami u prednosti, ali i da San Antonio i dalje ima šansu. Večeras su čini mi se imali najlošiji šut za 3 u ovoj seriji i pravili su dosta grešaka. Može to da bude mnogo bolje za 2 dana
Narsil Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Da, mislim da je Majami u prednosti, ali i da San Antonio i dalje ima šansu. Večeras su čini mi se imali najlošiji šut za 3 u ovoj seriji i pravili su dosta grešaka. Može to da bude mnogo bolje za 2 dana 5 razlike, 25 sekundi do kraja. To ekipa kao SA ne sme da izgubi. Plus mi nije jasno zašto Pop nije tražio tajm, bilo je 10-ak sekundi do kraja, imao je jedan od 20s, ako uđe - pobeda.
WoS Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Jebemti, ne mogu jednu loptu da uhvate, a Dankan na klupi, pu! Bas sam se iznervirao! Nista, u sedmoj ce biti jos sladje rastavljanje Majamija
Stolet Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Ne sviraju se nikad bre ti faulovi u poslednjim sekundama, jeste nepravedno, ali tako je u svakoj gustoj utakmici, nije ovo neki izuzetak 1
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lelwe0FL8O4 :haha: Lebron imao tripl-dabl, a ukupan indeks -1 Đinobili -21, Bog te jebo u stvari ne znam da li je taj +/- na nba.com indeks pojedinca ili odnos kad je na parketu 1
vudun Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Ne sviraju se nikad bre ti faulovi u poslednjim sekundama, jeste nepravedno, ali tako je u svakoj gustoj utakmici, nije ovo neki izuzetak ja uopšte ne bih svirao faulove. samo klanje.
BLAGOJE Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 imam informaciju iz prve ruke da je pop rekao da je dosta bilo zajebavanja,ulazi sledecu trejsi da ih sve djuture razbuca
BLAGOJE Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 tijago spliter dominira u reketu sledecu utakmicu
Narsil Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 I dalje mi je u glavi izraz lica Tima Dankana posle utakmice. Neću moći da podnesem da ne osvoji ovo finale. 1
lemmy sixx Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 ,ulazi sledecu trejsi da ih sve djuture razbuca :rockdevil: Ti Mek >>>>>> Lebron 1
BLAGOJE Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 diawove sise>>>>>>>>>gejbron ako majami uzme titulu da rej alenu dignu spomenik,dosao covjek dao sve od sebe da sam uzme prsten,igracina
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Dobro je odigrao poslednju četvrtinu Lebron. 16 poena, nekoliko skokova i asistencija. Imao je i loše poteze, ali je mnogo povukao ekipu. SA su sjebala bacanja i Popovićevo odbijanje da se pravi faul, a i neki faulovi su morali da se sviraju. Doduše, bilo je i čudnih odluka na štetu Majamija, posebno oni faulovi Milera.
BLAGOJE Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 ne prdi. rej alen stopama gospodina,dubok naklon.
Narsil Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Dobro je odigrao poslednju četvrtinu Lebron. 16 poena, nekoliko skokova i asistencija. Imao je i loše poteze, ali je mnogo povukao ekipu. SA su sjebala bacanja i Popovićevo odbijanje da se pravi faul, a i neki faulovi su morali da se sviraju. Doduše, bilo je i čudnih odluka na štetu Majamija, posebno oni faulovi Milera. Pa, od njega se i oečkuje da povuče ekipu, ali s obzirom na to kako igra u završnicama velikih utakmica može da se nazove klasičnom pičketinom. SA su sjebali skokovi posle promašenih šuteva Majamija i PopoviČevo izbacivanje Dankana. Sve u svemu Rej Alen > Lebron Džejms.
Recommended Posts