vudun Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 rejf lafrenc >>> lebron. greg ostertag >>> skot polard >>> rejf lafrenc >>> lebaron. 2 1
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 (edited) Da je Lebron nekoga gurnuo kao Džordan onoga iz Jute, pa dao koš, ne bi mu se silazilo sa glave narednih deset godina... a inače Junak utakmice bio je Rej Alen, koji je ubacio trojku za produžetak, ali on kaže da je Lebron glavni za tim Hita. “Sve što radimo počinje od njega. Džejmsov nivo energije, visok ili nizak, utiče na ostatak tima. Uvek mu govorim koliko njegova aura, njegova energija utiče na ekipu, a nama je potrebno da je na visokom nivou. On je sjajan, a mi pratimo. To je užasan teret za jednog momka, ali on mora da se pobrine da energiju usmeri u pravom smeru”, kaže Alen. Edited June 19, 2013 by Underkuruz
vudun Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 ^ svaki cigo svoga konja hvali. dan majerle >>> ray allen.
SkullKrusheR Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 divan dechko taj lebron. sva sreca pa on nikad ne gura rukom chuvara kad ide na ulaz.
Narsil Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 divan dechko taj lebron. sva sreca pa on nikad ne gura rukom chuvara kad ide na ulaz. Ma, lupeta Kuruz, pusti ga. 1
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 ali njemu se to prebacuje, za razliku od Džordana 3
B@K@ Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Ako je ovo Džordanovo oslanjanje levom rukom na kuk, tj. desni guz Raselov guranje i ono što je izbacilo Rasela iz ravnoteže, a ne njegov cim telom i promena pravca kretanja, onda i ja želim da mirišem na kupus.
BLAGOJE Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 kuruze,dobro prostudiraj bakin klip,ako ti je sta nejasno pogledaj par utakmica otad kad vec nisi kad je trebalo.do tad,ne izigravaj batu zamolio bih te. 2 1
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 savetujem vam da odigrate bar po jednu partiju basketa nekad u životu 4
BLAGOJE Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 a ja tebi pravu kosarku 5 na 5 sa nekim ko nije poluinvalid iz kraja inace,da je umjesto dzordana tu dzejms i da je ovakav kriterijum kao danas,raselu bi bila sudjena licna. 2
El Karnisero Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Kakav nameran faul, pa milion takvih faulova sam u NBA video, nikada nikome namerna nije svirana. O Džordanovom faulu nema govora. Lebron je ne pičkica nego pičketina. Pa Kobi bi u ovakvoj završnici dao 3 a ne jednu trojku, i to preko ruke, kroz uši i u padu, a ovaj potpuno sam promašuje. Rej Rej dokazao da je najbolji šuter u poslednjih X godina, ako ne ikada. Svakako najbolji koga sam ja gledao. Jedva čekam sedmu.
BLAGOJE Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 dati najboljem igracu u istoriji sporta loptu da 1 na 1 rjesava protiv u tom momentu najboljeg defanzivca lige nazivas basketaskim potezom?a da,ti si bio u timu koji je izgubio 200 razlike 3 1
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 uu sad si me baš zajebao pogurati čoveka rukom u driblingu nakon kojeg se dižeš na šut je čist basketaški potez i to će svako normalan reći 3
El Karnisero Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Jebote nije Rasel devojčica nego profesionalni košarkaš. Za mnogo jače kontakte nikome ne pada na pamet da sudi faul a ne za ovo. Koki, ne lupetaj. 2
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 to je vrlo diskutabilno i može se raspravljati o tome poenta je u tome da se ni novinari ni razni paćenici ne bi skidali sa Lebronovog mozga da je on tako nešto uradio prosto, kad god uradi nešto dobro, to se gleda sa podsmehom i nipodaštava, a kad nešto zajebe, to se preuveličava 2
BLAGOJE Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 on bi sad ovako do sjutra.idi drkaj na cirkusanta od 125 kila koga tviter psihicki destabilizuje,boli me kurac da ti vise pojasnjavam. 4 1
kuruz Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 boli i mene kurac za tvoja nebulozna pojašnjavanja koja nemaju veze sa životom, pa šta sad 1
Narsil Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 on bi sad ovako do sjutra.idi drkaj na cirkusanta od 125 kila koga tviter psihicki destabilizuje,boli me kurac da ti vise pojasnjavam. Svaka čast za post, srž si pogodio.
Recommended Posts