Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

kada bi minesota trejdovala / oterala šveda, onog portorikanca i musavog turijafa, a dovela hajnriha, ćelavog gortata (sa klupe, kad se pekmen umori) i npr. korvera, onda bi napokon ušla u plej-of i daleko dogurala u istom.

možda bi čak pokupila prstenje, ali pod uslovom da ljubav ne divlja kao proteklih sezona.

Edited by vudun
Posted

Док су им Бареа и Швед најбољи у спољној линији тешко да ће нешто озбиљно да ураде. Шта се дешава са Мартином?

Posted

Dobar je Martin, zar nije imao beše 30 poena pre neki dan? Protiv Klivlenda je ubacio najviše poena među vukovima.

Evo jedno kucanje za mrzitelje LeBrona:

Posted

Почистила Индијана Чикаго у последњој четвртини. Чим је Роуз ушао и кренуо да силује било је готово. Тужно је што боље играју са сакатим Хајнрихом.

Posted

Koje rasturanje laznih kosarkasa Grifina i deAndrea :haha: Mislim, na konto rasprave od pre par strana - jeste da Grifin utrpa svojih 20 poena i nekoliko zakucavanja svaku utakmicu, al bre kad treba da sutne sa vise od 3 metra od kosa ili napravi nesto sam, katastrofalan je.

Ja bih dodao da i nesto ne gotivim Riversa kao trenera, znam da njega puno uzdizu u nekog genijalnog trenera u Americi (a i Edin ga izgleda hvali), i jeste da ima tu titulu sa Bostonom, al ja nesto ne vidim tu njegovu genijalnost nigde tokom utakmica. Precenjen imo.

• Upvote 2
Posted

Дерик Роуз - једно полувреме нула асистенција. Серем ти се у плеја.

пропустио је добар део прве и готово целу другу четвртину због проблема са фауловима

Posted

Nije čovek igrao godinu i po dana, biće to sve OK, još ima brzinu i skočnost, igra će doći kako sezona odmiče :pivopije:

Eto koliko su Clippersi sposobni da brane reket, Vučević 30 poena 21 skok :mhihi:

Posted

Blja, Raptorsi gube 10 razlike u Indijanapolisu 2 minuta pre kraja i vade sve startere iz igre, malo bezvezno ipak, igraju sutra protiv Jute, ali opet blja.

Posted

imaju potpuno nov tim. skupina anonimusa, takoreći.

nemaju zvezdu. bledso, koji je prošle sezone bio zamena krisu polu, je lider. ali, koliko vidim, igra se timski. u svakoj utakmici se neko drugi istakne - majls plamli, leteći grin, braća moris... tvrda ekipa.

Posted

Haha koja komedija od utakmice Majami-Boston. Ovaj Boston je toliko očajan, nemaju nikakve ideje, ništa akcije, u poslednjoj četvrtini su pogodili sve nemoguće šuteve koje su pokušali, a preko 50% su bila neka ludila preko ruke sa 6-7-8 metara, sve je ušlo, i opet će izgubiti :haha: Hm, hm, da li će, -2 i imaju napad, 20ak sekundi do kraja.

Ahahahahahaha, genijalno :haha: Green pogodio trojku iz okreta iz ugla u poslednjoj sekundi :haha: :haha: :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...