Jump to content

Recommended Posts

Posted

Очајна текма, али тачно утакмица какве је Блат добијао у финалима. Има много слабију екипу и онда дефанзивно поједе противника и добије. Краљ је невероватан, још се доста ствари не суди на њему што би морало.

Posted

Zasluzeno dobio Klivlend, sudija zesce pogurao GS. Na Dzejmsu nisu svirali nekoliko faulova u finisu, a Kariju sviraju iznudjene suteve uguravanjem u protivnika. To bi stvarno trebalo zabraniti.

Ipak je Dzejms pokaozao klasu, sa gomilom poluigraca konkurise za titulu. Pa ova ekipa kad izbacis Dzejmsa ne bi uzela 10 pobeda u regularnom delu.

Posted

Dzejms bogotac, mali gej Kari proradio tek na kraju, nedovoljno cak i za oslabljene Kavse. Iskreno, gotivni su mi Warriorsi ali polako prelazim na stranu Cavsa posto se ljudi bore ko lavovi sa brutalno oslabljenim timom.

Posted

Nemoj opet o tome. Zna se da se samo Zvezdana voli, za ostale se navija. To cak i Kuruz zna. Realno, puca mi patka i za jedne i za druge, prestao sam da se lozim na neki NBA tim jos od vremena kada se raspao onaj Finiks sa Nesom i Stodomajerom..

Posted

O da, to je bio tim koji je bio najlepši za gledanje. Ikada. Hajde što je Neš bio inferioran u odbrani, ali da su imali krštene defanzivce na dvojci i petici nauzimali bi se titula glatko. No, da baba ima kurac bila bi deda.

Posted (edited)

slaves-in-field.jpg

Neki tamo Džejmsovi i Kariji.

Sigurno sam dobio minus zbog ženske diskriminacije, izvinjavam se, tu je i Opra, neka tamo.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Pekić vs gusle

Црно-бело дружење, зачињено фино осмишљеним програмом, измамило је осмехе на лицима присутних. Управа, стручни штаб и играчи нису скривали задовољство поравнањем по броју шампионских знамења са вечитим ривалом, уживајући уз звуке Амадеус бенда, песму Гоце Тржан, опус Драгољуба Ђуричића и бубњара, Грандову звездицу Игора Лазаревића, стенд-ап комичара Мирослава Ђорђевића...

Posted

Ма разуме се, управа као управа ко их јебе. Него се овај вилица интелектуалац нешто куробеца и прави паметан.

Posted (edited)

Gde li si ti tu našao Pekića :haha:

Imaju pravo ovi što te zajebavaju...

Btw videh jutros Mišu u autobusu, skockan, odelo i kravata, kaže vode ga Grobari u Valjevo valjda, teško bilo da se isprati šta priča :/

Edited by Demon Seed
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...