Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Turiš Krisu Pola za organizatora igre, zakazalog Korvera kao šutera, Hejvorda iz Jute na krilce, Gasola starijeg na četvorku i napušenog Brendona Rajta na peticu i malo sutra će neko da te dobije na hall of fame na 2K.

 

Prethodno skineš usklađeni peč. Melinda bi rekla da je up-to-date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema, Cavsi ne mogu sa onoliko malom rotacijom da odrze onakav nivo u odbrani pa ostaje na Dzejmsu da i pored tendencioznog sudjenja ili sabije ili.. odigra prosecan/los mec ko juce. Kada se ovo drugo desi Cavsi budu razbijeni. Ima jos da se igra ali ocigledno je da ce vecina toga zavisiti od partija Dzejmsa. Da im igra Irving pa jos ajde, ovako nema leba bez da on pokida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema, dzabe i kralj kad se mali gej povampiri, sta je sve lik ubadao, nije normalno. Jbg, deluje da definitivno nemaju snage Cavsi da odigraju na istom nivou celu seriju, bila bi druga prica da su kompletniji, vidi se da ih stize umor. Al jbt Dzejms na 5 utakmica prosek oko 37 poena, koja zivotinja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

igi zvani "trojka prođe, slobodnjak nikad".

 

odlična utakmica bila, gomila sjajnih poteza. jedino što je suđenje bilo katastrofalno u više navrata.

Situacija kad Delavedova najopustenije sutira loptu tokom Karijeve prednje promene i lagano se nastavlja akcija za Klivlend >>>>>>>>>>>

Edited by obsessed by cruelty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Свака част Стиву Керу за само годину дана...

 

Не може Леброн сам, вечерас се видело колико су заправо неталентовани неки који играју за Кливленд, Шамперту испадала лопта константно, Мозгов и Тристан кад год треба да ураде нешто што захтева неку технику усеру, Џонс просек био вазда, мали пацов Делаведова усрао сваку лопту коју је добио... Криво ми је што Мерион није добио неке минуте, верујем да је боље било да је Блат убацио још некога у ротацију.

 

Браво за ГСВ, баш ми је драго да су Сплеш брадерси узели, а и вала заслужује Оукленд титулу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...