Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Пази, драфтовали су Порзингиса, када нико није знао за њега, а драфтовали су и Ернангомеза. А овим магичним трејдом добијају два солидна белца и пик који ће највероватније бити бели.

То је то, Кју клукс клан је преузео Никсе. Поздрављамо овај коренити заокрет.

• Downvote 1
Posted

ma Niksi uopste nisu lose prosli koliko god smesno delovalo... bolje bi odigrala moja pokojna baba nego Karmelo koga boli kurac da se cima u neambicioznoj ekipi u godinama kad mu se juri prsten...

ja ni ne znam ko im je GM sad, Dzekson jeste draftovao KPa ali i hteo da ga trejduje ovo leto.

Posted (edited)

Американац у Паризу?

и грента хил је последњи слободни детроићанин, могло би се рећи

Edited by vudun
  • 3 weeks later...
Posted

сад му гледам статистићке параметре, ненормалне су то бројке. а зеза га шут ван линије 6.25

Posted

Jesu se pare uzele, ali, samo se ceka Soul Wandering, da kaze kako je Lazni suter bolji od Kazinsa. Plus ce kao zastitnik Divaca, reci kako je Divac do jaja lik i kako ne bi trebalo da plati socijalno, penzijsko i zdravstveno radnicima Voda Vode i kako postoji neki pecat, ali tu prelazimo u aferu Kuruz. Cika Nebojsa je rekao da ne prima papire sa crno belom sadrzinom. Kako ne voleti Covica? Kako?

• Upvote 1
Posted

У Финиксу се ионако масовно лече пензионери, по томе је град познат. Хелиотерапија!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...