Jump to content

Recommended Posts

Posted

i još

"Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na Ol-staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari", rekao je Jokić Tanjugu.

I SISAJ ZVEZDO LE I SISAJ ZVEZDO LE

• Like 1
Posted

ja se uspavao na poluvremenu, malopre vratio da vidim drugo
na stranu sto je Siakam poludeo, Gasol otac kosarke 

kad bi nekako ovaj prateci orkestar izdrzao + Kavaj da udje u MJ mod, mozda i padne ova imperija zla
mada, otkad nema Durenta, nije mi vise tolko antipatican GSW :D

Posted

Šta ja znam, serija između Toronta i Milvokija mi je bila baš mršava, bezmuda, sa raštelovanim odbranama. Odgledao sam dve utakmice iz serije, te se unapred ograđujem. :zuba:

Posted

GS je postao manje grozan kad je Hjuston ojačao

Hardenovo osvajanje prstena bi zaista bilo poraz košarke i sreća što je GS bio tu da ga spreči u tome

OnePlus 6 / Tapatalk

Posted

Davno sam govorio da Kavai Lenard zasluzuje postovanje, za razliku recimo od nekog tamo Karija, koga bi jedan Muki Blejlok strpao u dzep i sveo na 11p. Muki je znao posao.

• Upvote 1
Posted

Doktor je dijagnostifikovao. Pa nije tek tako jedan Eddie Vedder inicijalno nadenuo ime benda u čast Mukija. 

• Upvote 1
Posted

Muki legenda, bog razigravanja i pasova koji ostavljaju bez daha. Da ga putevi alkohola i droge nisu odveli na drugu stranu, danas bi bio uzor mladim snagama koledz kosarke. Ali jebiga, koktel od kreka i tekile ne prasta.

• Upvote 1
Posted

Izašao je Dragan Murar Muki.

A čokoladni Muki:

According to the plea, Blaylock will serve three years in prison and the fourth as a suspended sentence, followed by eight years of probation.

• 2 weeks later...
Posted

Kazins se baš trudio da donese prsten torontu. . Kari I klej nisu dali

Vodio GSW 95:91..okreće sam brat kawai za 103:97...za manje od minut tri trojke ubacuju ova dva ludaka 106:103

Na scenu stupa Kazins ali tri poklona nisu umeli da iskoriste ovi pederi

KD se opet povredio jbg

Nova za dva dana 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...