obsessed by cruelty Posted August 3, 2019 Report Posted August 3, 2019 (edited) Dzordan je najveci bog svega ikad i da, odgledao sam boga oca njegovih utakmica, internet je tschudo, pa kapiram da mogu kenjam po nekom osnovu, mada mi se srce cepa sto nisam mogo da ga pratim u real time ko covek ako nista ispratio sam Lebrona i dobar deo Kobija, blagosloven sam covek sramota koko ponavljam reci, smrt alkoholu Edited August 3, 2019 by obsessed by cruelty
vudun Posted August 4, 2019 Report Posted August 4, 2019 Rex Chapman je jedan od žešćih baja ove lige i igre općenito. Donyell Marshall također. 1
lemmy sixx Posted August 10, 2019 Report Posted August 10, 2019 (edited) Defanzivna petorka 1996. Tri najbolja igraca najboljeg tima u petorci. Eto koliko su dobri bili. Danas je to naucna fantastika. Edited August 10, 2019 by lemmy sixx 2
Мајор Гашпар Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 Kazins iskidao ligamente, ode sezona. Kako je Divac pogodio kad ga je oterao. Potez karijere.
darkonet Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 ne samo zbog te povrede nego zato sto je moroncina i nema gde nije napravio stanje tempirana bomba vazda, slicno nesto baloteliju moze da bude najbolji ali ga jebe ta glava
Мајор Гашпар Posted August 23, 2019 Report Posted August 23, 2019 http://mondo.rs/a1216167/Sport/Kosarka/Dvajt-Hauard-ponovo-u-Lejkersima-negarantovan-ugovor.html
Мајор Гашпар Posted September 7, 2019 Report Posted September 7, 2019 Na Areni 1 ide finale Cikago - Juta.
kuruz Posted September 7, 2019 Report Posted September 7, 2019 sisaj Džordane, gledamo KolarovaOnePlus 6 / Tapatalk
obsessed by cruelty Posted September 7, 2019 Report Posted September 7, 2019 pre neki dan bili Lejkersi - Sakramento, zapad finale 2002. ja uhvatih bas onu kad je Horry ubacio onu trojku
Sreta Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Sisaj Dzordane, pa ko to jos moze da napise, a da mu ruka ne zadrhti toliko da mora da ga izdrka da iskoristi momenat??? Kolarov i Dzordan u istoj recenici.... Ima mnogo gresaka ovako na prvu. 3
Мајор Гашпар Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1227816/Dvejn-Vejd-povratak-iz-penzije-LA-Lejkersi.html
obsessed by cruelty Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 duein uejd spremaju se ovi s arene za sezonu, ne znam kako se zove onaj sto komentarise pored Edina, radi ncaa, dobar je al jebe ga to R, bar necemo da slusamo Koleta na NBA 😄 danas bila 7. utakmica finala 2016.
SkullKrusheR Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 da li bi ove godine neko bio raspoložen za nba fentazi? par drugara, kazim i ja bi obnovili ligu od prošle godine, ali bi valjalo ako bi se još neko pridružio. mnogo je zanimljivije od fudbalskog fentazija jer ima akcije svaku noć, a draft čini celu stvar još interesantnijom jer svi imaju različite timove. javite se ovde ili na pm, sve ćemo se dogovoriti i objasniti ako treba.
Dead Man Drinking Posted October 11, 2019 Report Posted October 11, 2019 Ja igrao prošle godine, navukli me zlikovci. Veću glupost u životu nisam video
vudun Posted October 14, 2019 Report Posted October 14, 2019 Ovaj naumio da iskasapi Bobinatora https://en.wikipedia.org/wiki/Tacko_Fall He was a computer science major at UCF and originally had aspirations of becoming an engineer for electronic companies such as Siemens or Microsoft.
B@K@ Posted October 14, 2019 Report Posted October 14, 2019 305 i 712 (HD) Nisam samo shvatio, ovo će biti redovno, pominjao se league pass i plaćanje?
Мајор Гашпар Posted October 14, 2019 Report Posted October 14, 2019 Pratite uspehe svojih favorita kroz napete mečeve NBA lige uz mts TV i usluge striminga u multimedijalnoj paleti mts-a. Ovo takmičenje bez premca suočava najbolje igrače iz celog sveta i daje vam jedinstvenu priliku da ga pratite kroz ponudu kanala Arena TV, ali i kroz specijalni NBA TV kanal mts TV-a. U trenutku kada ne budete kraj TV ekrana, i dalje ćete imati mogućnost da svoje omiljene košarkaše gledate na mobilnom ekranu, koristeći našu NBA uslugu. Sigurni smo da će vas privući direktni prenosi svih mečeva, ali još jedna poslastica za vas biće posebni NBA TV kanal sa detaljnim analizama, uvidima i zabavnim prilozima koje možete gledati na mts TV-u, m:SAT TV-u, ali i na mts TV GO. Kanal NBA TV dostupan je korisnicima Start, Plus i Max paketa na poziciji 305, a kanal NBA TV HD na poziciji 712 mts TV-a. Pratite NBA neometano – budite i vi uz mts u pohodu na svetski vrh profesionalne košarke! 1
kuruz Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 noćas kreće sezona idemo Denvere ljubavi
Мајор Гашпар Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Prenose: 02:00 NBA LIGA: Toronto - New Orleans 04:30 NBA: LA Clippers - Los Angeles Lakers
Recommended Posts