El Karnisero Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Гледа неко вечерас? Јесте бедак, нема Пере, али одгледаћу бар прво полувреме.
Vic Rattlehead Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 U 3, probaj ovde: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=246038&part=sports Гледа неко вечерас? Јесте бедак, нема Пере, али одгледаћу бар прво полувреме. Jebo Peru, tu je Plumlee.
El Karnisero Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 (edited) Ово је испало прилично забавно, Драмонд 25 скокова, 30 поена, Хардавеј и Вејтерс се зезали. Чекају се сутра закуцавања и тројке. Крег Сегер опет победио са оделом. Edited February 15, 2014 by El Karnisero
El Karnisero Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Вол и Меклемор одлични, тројке су биле солидно забавне, остало досадно по обичају. Ипак, и јуче и данас ми је било неупоредиво занимљивије него неких претходних година.
Мајор Гашпар Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2014&mm=02&dd=16&nav_id=812853
Stolet Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Takmičenje u zakucavanjima je bilo meh, trojke su baš bile zanimljive, prvo ono ludilo kada je Beal pogodio sve iz ugla da izjednači, pa kada je Belineli dobacio do 24, uz naravno jedan airball Onaj Joe Johnson kao usporeni snimak, odmah se videlo da nema šanse da će stići sve da ispuca.
SkullKrusheR Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 trojke najzanimljiviji segment sinoć, naročito taj prvi okršaj belinelija i bila kada je bil izjednačio iako je bio u maltene nemogućoj situaciji. skills challenge bio isto solidno zanimljiv zbog finala gde su lilard i burk pobedili za desetinku. zakucavanja osim poslednjih poteza vola, meklemora i džordža (koja su tek nešto iznad proseka, ništa posebno kreativna) su bila bezveze. mislim da je delom problem u formatu takmičenja, treba sledeće godine svima dati po jedno pa nek ide život. ili tako ili eventualno da svi imaju po jedno u polufinalu pa 3 najbolja da prođu u finale. btw, šteta što meklemor nije probao 720 kucanje kao što se pričalo.
Јарослав Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 gledao neko? kao prvo, jebale ih one majice. kao drugo, ovo je iz godine u godinu sve lošije. ok, kul za sve one rekorde, bilo je i do jaja poteza, ali se ceo All Star pretvorio u šou program u kome je košarka najmanje bitna stvar.
Geralt of Rivia Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 upalio strim da gledam, vidim pise u 2 pocinje tekma. kad ono dzej zi i ekipa izvode neka sranja i tako je trajalo jedno sat vremena, tekme nigde na vidiku. na kraju nisam ni gledao sprdacinu.
El Karnisero Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Управо ово што је рекао Скал, једно закуцавање и ћао. Ценим да је Рос могао много боље, али јебига није прошао даље. Она фристајл рунда је невиђено досадна, тешка глупост.
Stolet Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Čak ni publici nije zanimljivo. Ne znam za samu utakmicu, gledao sam samo u subotu i ono je muk u dvorani.
Јарослав Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 muk je bio i sinoć. publika se uzbudi tek na svako treće Džejmsovo ili Durantovo kucanje. bukvalno atmosfera kao da su tu jer moraju.
Мајор Гашпар Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Лакат...пестициди, пестициди. 2
Јарослав Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 kako komentarišeš to što je Toronto prvi u svojoj diviziji?
Hail Metal Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Kako ti komentarišeš priznavanje nezavisnog Kosova od strane Ćavija, jebeš Toronto. 3
Stolet Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Kao ljubitelj ekipe koja konstantno kupi prašinu u konferenciji cenim to što se bore i što se igra timska košarka, jeste DeRozan all-star ali meh, često nije on taj koji dominira u utakmici. Ali jbg, ljudi valjda imaju potrebu da ih spuštaju i kada im ide dobro. Pobeda nad Wizardsima u gostima, generalno dobra igra u gostima, 10-12 skor protiv ekipa iz zapadne konferencije, 22-12 otkad su trejdovali Rudija, ne znam, ja sam sasvim zadovoljan Amir se oporavio, ne vidim zašto ne bi nastavili u ovom ritmu pa da ih gledamo možda i u drugoj rundi plejofa
El Karnisero Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 http://mondo.rs/a664045/Kolumne/Edin-Avdic/Majkl-Dzordan-Najveci.html
Vic Rattlehead Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Po ovoj kolumni ispade da je bio i đubre od čovjeka. 1
Recommended Posts