Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa dobro, crnac je, ne može i jare i pare.

... naravno ne mislim tu na veleizdajnika jarcoslava, kad kažem jare.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted

Uplašio sam se na trenutak.

Sad čitam, navodno Micić razgovarao sa skautima sansa, predvidjaju mu 17. mesto u prvoj rundi.

Posted (edited)

Ne verujem. Moje je mišljenje da evropski plejmejkeri trenutno nemaju šta da traže u nba. Jedino bi Teodosić sabijao tamo. Vasa minimum 3 godine u evroligi pa neka odna proba.

The Warriors have acquired veteran point guard Steve Blake from the Lakers in exchange for Kent Bazemore and MarShon Brooks.

Edited by M-16
Posted

^Slazem se, Vasa nije gradjen za trcanje i skakanje sa crncima. Morao bi da opasno dobro sutira za 3 da bi uspeo tamo, a on to ne ume

Posted

teško, pored Hiksona i Farida

Хиксон игра 5 у Денверу, поготово ће сад морати кад се Мекги повредио до краја сезоне. А и можда га гурну на тројку. Мада у суштини има 5 посто шанси да заигра.

Samo se nadam da Lowry nece nigde, nema razloga da se rusi ekipa ponovo.

Зар Лаурију не истиче уговор на крају сезоне?

Posted

Da, zato je bilo priče da će biti trejdovan. Priča se isto tako da će potpisivati novi ugovor i da će ostati u Raptorsima, ali sve su to samo priče, videćemo na kraju sezone šta će biti.

Posted (edited)

Phoenix dobio San Antionio 21 razlike hohohohoh

chandler-oop.gif

Ovo mu nisu priznali, svirali basket interference, nisam ni znao za to pravilo.

Edited by Vic Rattlehead
Posted

Bez Leonarda i Parkera tesko da mogu da dobiju bilo koju ozbiljnu ekipu. Prethodnu utakmicu ih usralo da je Mills nesto poludeo, ali inace dok se Parker ne oporavi ocekuje se da ce biti problema za Spurse.

Posted

Niksi zonfic, umro sam :haha:

Nemoj dzaba da trosis vreme pre neko vece sam ih ispostovao 1/4 samo zato sto je bilo na sport klubu, vise nisam mogao.

Najbolja stvar koja moze da im se desi je da Feljton zavrsi u zatvoru, ako se raspadaju ne mora da gledaju i tu vrecu sala kako se vucara po terenu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...