Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, i ispašće da se Finiks zajebao što ga je pustio jer im baš ta pozicija najviše škripi u timu. Doveden je Okafor na njegovo mjesto ali nije odigrao ni minuta ove sezone.

Četvorka je takođe problematična, jer Markif jednu tekmu bljesne, a deset je u buli. O Fraju ne treba trošiti reči - samo prangija, a u protivničkom reketu je neupotrebljiv.

Počistiće ih San Antonio bez većih poteškoća u razigravanju.

Posted (edited)

Ma moze i Ufuk Saridza da prestigne sta ti ja znam koga, ali i dalje je Ufuk Saridza!

Upravo to, može i zvezda da pobedi ne znam koga, ali je i dalje fmp Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted

Izgubi Finiks od Memfisa, ništa od plej ofa. Ali sjajna sezona, nisu im predviđali više od 20 pobjeda a imaju 46 utakmicu prije kraja sezone. Glupo je što bi da su na Istoku opušteno još odavno bili u plej ofu.

Posted

Ламбир, каква је то њушка... Тачно ово што Един каже, изгледа као да би те набо лактом у продавници, онако на кварно. :rockdevil:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pošto su Netsi namerno gubili utakmice pri kraju sezone kako bi izbegli Bullse u prvoj rundi, želim im ovakve završnice utakmica:

• Upvote 1
Posted

solidna partija toronta u prvoj utakmici, ali mrežice imaju previše iskusnih njuški, pre svega pirsa koji je pokidao u poslednjoj četvrtini. biće zanimljiva serija.

NORTHERN UPRISING! :rockdevil:

Posted

gledao sam sinoć indijanu do 4, četvrtine i prosto ne mogu da shavtim šta se dešava sa hibertom u poslednje vreme. neverovatno koliko loše igra na obe strane terena, a tokom većeg dela sezone je bio najbolji centar u ligi.

Posted

Nisam nešto previše pratio šta se sa njima dešava, znam da su izduvali samo tako na kraju sezone, izgubili gomilu utakmica, onda dobili Majami ili tako nekoga, odigrali jednu utakmicu dobro i svi su ih opet dizali u nebesa, kako su se vratili, kako idu lagano do finala konferencije, i evo ih sada izgubiše od Atlante.

Nisam gledao Raptorse, ja sam zadovoljan plasmanom u plejof, svi su skoro tu prvi put, neka daju sve od sebe i biće sve OK, pokupiće tu iskustvo koje će im pomoći sledeće godine. Čujem da se priča o dovođenju Cartera nazad kako bi se penzionisao u Torontu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...