Jump to content

Recommended Posts

Posted

Па тренутно је Кливленд боље прошао сигурно, видећемо како ће се развијати пре свега Вигинс, за Бенета стварно не верујем да може да буде више од просечног играча.

Posted

ja navijam za beneta da uspe, ako ni zbog čega drugog onda zbog toga što su ga svi već otpisali i proglasili za promašaj, a da ga nisu ni videli kako igra. u inat dušmanima.

Posted

Ја сам га видео нешто мало, боље да нисам. Човек ништа показао није. И мени је симпатичан, али стварно сумњам да може да буде ишта више од неког 10. играча Милвокија или Јуте.

Posted (edited)

Tako si govorio i za Mirzu...

Mislim da nije loš igrač, nego ne ume da se nosi sa pritiskom i onolikom sprdnjom na svoj račun. U Vulfsima će, u najboljem slučaju, da bude četvrta opcija u napadu i svi će gledati Viginsa, tako da mu je opuštencija.

Slažem se da je daleko od superstara, ali ako bude radio može da bude igrač kao npr. Dejvid Li.

Edited by M-16
Posted

Ја сам га видео нешто мало, боље да нисам. Човек ништа показао није. И мени је симпатичан, али стварно сумњам да може да буде ишта више од неког 10. играча Милвокија или Јуте.

Znaci, cenis da mu je plafon Raduljica?

Posted

Глупирање са Парсонсовим уговором је за анале, могао је за милион да остане код њих још ове сезоне.

Posted

Изгледа да је и Мерион потписао за Кливленд. Само не знам који ће им он курац, имају већ довољно играча на тројци и четворци.

Posted

Pa i Bosie to radio u koncepcii kou sam uporedio...preslikano...normalno - nece tako igrati sve vreme, ali ne bi me cudilo da to forsirau, postoe Tristan Tompson prilicno stagnirao prosle sezone, a Varezaoe sklon povredama...dosta ce zavisiti od forme njih dvoice

Posted

A dobro...u Minesotie bio sve i svia, pae mogao da se maimunise do besvesti...kapiram da ce teziti da ga kultivisu da bude vise ol'raund igrac, ne samo da se ispucava

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...