Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kej Dži se vratio u Minesotu, Dragić u Majamiju.

Sad su već poludeli. Ne stižem sve da ispratim.

Edited by M-16
Posted

Bledso je zajebao Dragića. Čovjek je bio zvijer prošle godine, i daleko najbolji igrač. Zato nije ostao jer nije prva zvijezda tima pored Bledsoa.

Opa, Norris Cole, Brandon Knight i Granger i PHO. Nije ovo ni loše čini mi se.

Posted

Kol u NO...Nait este malo debilko, ali nece se osetiti odlazak Gogia...zaebao ih Maiami, trebali su Luola Denga da uzmu lagano...ovako im i Aizea otisao, a dosao obogaljeni Greindzer...mada, mozda izvuku kou kap krvi iz njega, nie bas skroz za staro gvozdje

Posted

mislim da je realno da u plej-ofu idu ili na Vašington ili na Milvoki

Vizardsi su u lošoj formi u poslednje vreme, a ne deluje mi da imaju baš preveliki pobednički mentalitet, pa je za Bulse možda bolje sa njima da igraju

u svakom slučaju, očekujem da prođu prvu rundu, ali teško da mogu dalje od toga

Posted

Никако проклети Вашингтон, Визардси увек намуче Булсе, вечито Нене и остатак центарске линије усери Ноу, Гибсона и остале у скоку.

Финале Истока и то је то, мада ни сам не знам, нема чудније екипе од Булса ове сезоне. На почетку сезоне су их сви усеравали у скоку, полураспала Индијана је покупила 50+ скокова, па је онда у једном периоду тим изгледао као да нико није тренирао данима, млитаво и незаинтересовано. Укратко, дешавало се све оно што би Булсима последњима требало да се деси. Гасол и Џими су једини константни,

А ово за Роуза, јебига лик је из Чикага, сјајан је био потенцијал а и не може да га шкартира Чикаго, има још две године уговора на 41 милион и кусур. Али ништа од њега, пробао је на почетку сезоне да промени игру, да шутира тројке, то је прошло како је прошло, лик просто нуме, чим је кренуо да игра 80 одсто као раније пукла колена,

Моја теорија је да људско тело није направљено да издржи то што он ради. 90 кила мишића се у (његовој) пуној брзини зауставља у секунди и мења правац/укопава се у месту/скаче на црнце од 2.20 који га туку, није то могло да потраје.

Јебига, кад их избаци Атланта у финалу Истока навијаће се за Хоуксе.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...