Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma Istok je krsina, kakav Cikago, Atlanta...nista od toga. Pogotovo je Atlanta precenjena ekipa.

I dalje tvrdim da Klivlend uzima istok. Evo, dizu se, bice verovatno drugi na kraju. Regularni deo je jedna prica, plej-of druga. Tek cemo tad da pricamo ko koliko vredi.

Posted

Ни са њим није пуно боље, два пута су играли ове сезоне, на почетку сезоне су Булси једва добили, а други меч сам гледао изломио их је Вашингтон као пичке, 20-ак разлике је било.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Атланта - Мемфис, какво би то финале било, или ГС - Чикаго, једна тврда дефанзивна екипа и једни прангијаши. :rockdevil:

А Кливленд, сад би могли и да уђу у финале.Сви нешто кењали по Леброну на почетку сезоне, човек на клупи имао Џоа Хериса, Деладову и Мајка Милера коме је рок трајања истекао има три године. На тој клупи су само Мерион/Вејтерс и брат Тристан ваљали нечему. Сад их је прво усрало кад се чупави повредио, Мозгов доста бољи играч, страшно потцењен, плус су са ЏР-ом и Шампертом добили крштене спољне играче на клупи, сад је то већ озбиљна прича.

Волео бих и они да узму због Леброна и пре свега Блата, али не могу никад да навијам за њих, све Лебронове екипе играју преружну кошарку.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Dig'o sam se nešto ranije, pa onda ajde kao da odgledam drugo poluvreme Oklahoma - PHX, i tu borbu za osmo mesto.

Ono je ludilo od meča, na kraju je radio produžetak. Što je nekada bio Rouz to je sada Bledso, nije mi jasno odakle mu onolika energija. Ko zna kakve tablete taj guta...

Markif je stvarno jedna obična volina, ne zna ni sam šta igra, niti je četvorka, niti je trojka. Maltene je sve one koševe nabio u prvom poluvremenu. Upropašćavao ga je Ibaka uvek kad je bilo najbitnije.

Obračun:

Vestbruk 39p, 14 sk, 11as. Šut 12-38

Bledso 28p, 13sk, 9as. Šut 11-16.

+ četiri banane.

Edited by vudun
Posted

Упишао сам се од смеха, не зна се ко је од њих тројице већи победник. :haha:

Šta misliš, koliki su sad dometi Bulsa?

Гледао сам Булсе против Хорнетса, жали боже 3 сата времена. Ако се доведе Нејт као што се прича можда буде нешто, овако карина. Гер Форман одбија да доведе креативног плеја, па онда мора Хајнрих да креира и то ни на курац не испадне.

Posted

Ukljucih se u poslednju cetvrtinu i bukvalno 90% napada do kraja utakmice je uzeo Vestbruk. Takav bezobrazluk i divljastvo jos nisam video. Nabijem mu tripl-dabl kad je izgubio utakmicu.

Posted

Какво клање за плеј-оф на истоку, колико бих волео да упадне Детроит, а да Оклахома испуши и онда да им Реџи пиша по фацама.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

i Batler se povredio, pauzira 3-6 nedelja, sjebao ligamente levog lakta

mislim da Bulsima odgovara da padnu na tipa petu poziciju, tako će gotovo sigurno izbeći Klivlend u drugoj rundi, a vratiće se i Džimi i Rouz do početka plej-ofa

Posted (edited)

Логичније је да јуре Торонто и друго место. А и између Атланте и Кливленда би изабрао Кливленд, Буденхолзерова машина меље. А и прилично је исти курац, 3 од четири тима која ће играти полуфинале Истока се знају, како год да се деси мораће 90 посто да се оде преко Атланте и Кливленда ако се мисли у финале.

Edited by El Karnisero
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ко зна, Булси су фајтерска екипа, може свашта да се деси, друго имају можда и најдубљу ротацију у лиги. Њима само без Роуза фали решења у нападу, али са друге стране могу сваку екипу у сваком моменту да спусте испод 95 поена.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...