Jump to content

Recommended Posts

Posted

Коки се ложи да буде контраш, само што увек на крају испадне буљаш. А кад ја то некоме кажем онда се зна да није добро.

Хардена не подносим али да је уметник - јесте. Мене јако подсећа на Бодирогу. О Карију ни не вреди трошити речи, то је ваљда свима јасно, али се за Леброна не слажем. Има Краљ сјајан преглед игре, није себичан и одличан је за тим, сад је доста смањио мишићну масу и више не личи на Џерома Бетиса кад трчи у контри па га је доста лепше гледати. Надам се да ће са Кавсима бар један прстен узети, и због њега и због Кливленда, а нарочито због Блата.

Posted

Ја сам гледао до краја треће, није се враћао, Пишу да је блажи потрес мозга, али је било језиво, у тренутку цела хала заћутала.

Posted

Ko dae napravio 100 :haha: Pa i 100 dae napravio, s obzirom koliko mue lopta u posedu, skoro pa zanemarljivo...da se ne zaebavamo - uvekie blizu tripl dabla u proseku, povukao onu drvnu gradju i kostolomce do finala Istoka = cinjenice...voleli ga ili ne

Posted

Ne, ne, ne. Da me ne shvatite pogresno, daleko od toga da ga ne volim, nego video na fejsu pa reko da podelim :bigblue:

Meni je to najbolji i najkompletniji igrac kojeg sam gledao, posto se Kobija ne secam iz njegovih najboljih dana.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...