Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledao jutros, nisam ni spavao, sada samo trepćem ko neka tviter kurava.

Lagano su ih dobili, sa timskim Grinom sve deluje jednostavno; ako je Mulat srce, Grin je kičma tima... nije bilo pucanja strima.

Fetus Ezili je bio taj faktor XYZ, tiho ušao sa klupe, kucao iz doskoka, nije jeb'o živu silu. D golden ejdž begins, Skal je to predosetio...

Posted

Skal je bio za Wariorse before it was cool :haha:

Kad se vec kurcimo:

GS do titule, 4-2 protiv Brona i boranije.

Posted

Smesno je koliko puta Dzejms vec izduvava a uvek picka racuna da ce biti u OP all-star timu. Lik je kosarkaski Ibrahimovic, samo manje gotivan, ali sa vise titula.

Posted

Како мислиш са више титула, па Златан има 12 титула. :haha:

Pa dobro, mislim u smislu titula LS = titula NBA, kao. Jbg, ne mogu drugacije da poredim.

Posted

Ma to je najbolji posao na svetu. Dobijas lovu a ne radis nista.

Zapravo, najbolji posao na svetu je biti treci golman...u nekoj francuskoj osrednjoj ekipi...kaplje lova na racun svaki mesec, ti ne radis nista, cak ni na treninzima nema mesta za tebe...nema nervoze, velikih ocekivanja, ako slucajno i odigras jednu utakmicu godisnje i nesto zajebes niko te ne uzima u usta jer si treci golman...milina. A lova sjajna.

• Upvote 4
Posted

Ok je to, ali tu je veca verovatnoca da ces morati da radis nesto. A i veci je pritisak.

Ili budes treci golman Juventusa, uortacis se sa Vidalom, i sednes u njegov ferari crveni bice vas konjic drveni.

• Upvote 2
Posted (edited)

Mislim da se mi sa tim Hispanosima lepo skapirali :haha:

Sednes sa Vidalom u ferari, slupate se, boli te kurac, nije tvoj. Provod.

Edited by tier_mfkr
Posted

Највећи брат је онај Пинто индијанац што је бранио за Барсу. Јесте да је бранио понекад у купу поред тих неких Алкорконова, али постао ортак Месију, овај дао ултиматум управи да мора да му понуди нови уговор. :haha:

Posted

Malo je to što trpimo apsolutnu dominaciju crnaca u najzdravijem, a ujedno i najlepšem sportu na svetu, još morate da zagađujete temu s tim levim latino cigančićima fudbalskim.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...