Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bonus, 5 ličnih i nesportska/tehnička u postojećem obliku rešavaju većinu problema. Profesionalnom košarkašu koji ne želi da vežba šut, niko ne može da pomogne. Umesto da ovi dripci ustaju u 6 ujutru i šutiraju bacanja do podne, ne bi imali 40%, već 80% uspešnih. I niko ih ne bi faulirao namerno.

Posted

Ja ga gledao par puta, mrcina, vuce dupe po terenu i mrzi ga da sutne bacanje. Jedva dobaci. Da 3-4 vanserijska kosa i to je to.

Posted

sluša se uveliko.

"lavin meni ne bi igrao plejmejkera u prokomu" :haha:

apsolutno se slažem, i ja sam bio u rebusu kad sam ga video na početku sezone.

jesi se to izblamirao za takera ili si ga pomešao sa vorenom? :haha: cenim da je ovo drugo.

Posted

Hahah...bra'o za bracalu Barnsa...uci i prebiti nekoga :rockdevil:

Ne slazem se edino za MCW-a...klasican plei, koi se nie naibolje snasao u Milvokiu...dosta nekonstantan, ali kad e u zoni - legitiman naslednik Ronda...jos se sad Beilis povampirio, pa Kid malo tumba rotaciu...verovatno mu ni samopouzdanje sad nie na nekom nivou

I bas si subiektivno opljuvao Hardena :haha:

Posted

Trebalo bi poslati te kao franšize Detroita i Filadelfije na Aljasku... i u Alabamu. Ako su, svojevremeno, premestili Lejkerse iz Minesote, onda bi ovo moglo lako da se odradi.

Posted

На Рајзинг Старсу обе екипе по 150 поена. :haha: :haha: :haha:

Гледају се тројке, закуцавања и скилс и то је то. Ол Стар ће још гора спрдња бити.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...