Jump to content

Recommended Posts

Posted

Не верујем да може Шарлот, мораће да остану на западу и највероватније у пацифик дивизији. Најбоље је да се Оклахома лепо врати у Сијетл и да врате старо име :)

Posted

Ne ide to bas tako, iz ovoga je cisto tradicije radi najbolje da se izvuce staro ime, logo i boje Sonicsa, meni prvom ce biti bas drago jer sam mnogo gotivio taj tim, iz onog doba kad je Geri Pejton igrao tamo.... A Sacramento nazalost neizbezno ostaje bez NBA tima, sto je veliki bedak.

Posted

Ne znam ko je u celoj situaciji najviše kriv, fanovi naravno krive vlasnike, ali kontam da situacija sa posetom na utakmicama nije bila bajna, a sećam se i da je grad više puta odbijao da finansijski pomogne klub. Kontam da je onda najbolje da se klub izmesti iz Sakramenta, i prebaci tamo gde se ljudi generalno mnogo više interesuju za košarku i gde se realno gledala mnogo dobra košarka.

Posted

Koliko ja znam biće Supersonicsi, zato što su pravo na ime i istoriju kluba ostali Seattleu, nisu otišli OKC-u.

Jeste, Oklahoma ne bi trebalo da ima veze sa Soniksima. Ali negde sam procitao da ce deliti istoriju klub iz Sijetla i Oklahoma, sto stvarno nema smisla.

Steta za Sakramento, bilo bi dobro makar da Kings ostane ime kluba u Sijetlu.

Posted

Jeste, Oklahoma ne bi trebalo da ima veze sa Soniksima. Ali negde sam procitao da ce deliti istoriju klub iz Sijetla i Oklahoma, sto stvarno nema smisla.

Steta za Sakramento, bilo bi dobro makar da Kings ostane ime kluba u Sijetlu.

Оклахома је ваљда наследила франшизу Соникса.

Mislim da bi, u cilju razjasnjenja sumnji u generalnoj populaciji, Hail i Kuruz trebali da odrade jednu visokostrucnu onlajn arbitrazu ko sto su na temi Kosarka :mhihi:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...