obsessed by cruelty Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 sta se desava ovde majko mila, 4. produzetak
Dead Man Drinking Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 Glupi Denver sa Somborskom vrećom sala. Portland lagano prolazi 1
kuruz Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 65 minutra, treći najveći broj minuta u istoriji NBA
obsessed by cruelty Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 dobro pa srcku nije dobio raspasce se u sledecoj nazalost, cele produzetke je bio mrtav umoran
vudun Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 Onda jebeš igrača ako ne može stoički da izgura sat vremena. Juče sam imao sedam sati intenzivnog rada. Bez prestanka. Na vodenoj dvolitarki. Bez zalogaja. 3
Мајор Гашпар Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 Sreta pije 3 dana bez prekida, pa moze sve sto i somborska safalada od 148 miliona dolara. 5 2
lemmy sixx Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Ne kapiram tu mrznju prema Jokicu. Koji je vama kurac svima, Trlaja vam je lizo jaja?Ako Hjuston i Denver budu igrali finale, naravno da cu navijati da ga Tata Brada raskanta, ali zato sto sam navijac Hjustona ceo zivot a ne zato sto sam iz Zvone Boban iz Tobolca i logika mi na nivou Andjusa dok je imao minival.
23/16 Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Ne mogu da kazem da ga mrzim, ali ne mogu ni da zaboravim da je dosao Vucicu na inauguraciju. Ne kontam koji ce to djavo nekome ko je uspesan. 1
vudun Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Niko ne kapira mržnju prema Jokiću. Hjuston neće igrati finale. Zakazaće Brada kao prošle i pretprošle sezone. Otkako su apsili Anđusa, otišla je i brada seda. Ponovo lice ko bebino dupence.
lemmy sixx Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Prosle sezone nije zakazao brada, vec se povredio cp3 i nije igrao poslednje dve utakmice. No, verovatno nece igrati finale. Ali ajd, nada postoji, ljubitelju luzerskih ekipa kao sto sam ja samo to ostaje. Ne mogu da kazem da ga mrzim, ali ne mogu ni da zaboravim da je dosao Vucicu na inauguraciju. Ne kontam koji ce to djavo nekome ko je uspesan. Ni ja. Kao sto ne kapiram ni sta ce Gigsu jebanje burazerove zene. Ali me za to zabole bas pa kurac. 1
kuruz Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 ne kapiram to sa inauguracijom dečko je sportista, bavi se svojim poslom, ne uzima nikakvo učešće u domaćoj političkoj sceni, ne daje nikakve izjave o politici i društvu poput npr. Đokovića, dobio je poziv na koji je odgovorio dolaskom i to je to nikada nisam čuo da je podržao Vučića na bilo koji način, da je potpisivao proglase podrške kao npr. Nemanja Matić, da je član stranke... ništa od toga
vudun Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 (edited) @lemmy sixx Beše sam pogodio da će u sudbonosnoj utakmici šutirati trojke 1 / 13. Sreta izneverov'o onomad. Svejedno, izbaciti Denver iz plej-ofa, a ubaciti Finiks. Administrativnim putem. Ako treba. Edited May 8, 2019 by vudun
23/16 Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 8 minutes ago, Underkuruz said: dečko je sportista, bavi se svojim poslom, ne uzima nikakvo učešće u domaćoj političkoj sceni, ne daje nikakve izjave o politici i društvu poput npr. Đokovića, dobio je poziv na koji je odgovorio dolaskom i to je to Pa ja ne bih ni to uradio, posebno posle 5 godina vlasti ovog ludaka. Opet kazem, ne mrzim ga, ali ni ne pratim preterano. 1 2
Мајор Гашпар Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Titule videti nece. Neka ga, neka igra i zabavlja se. Zvone Boban osvojio gotovo sve. Verovatno mu je tata Misko rekao da mora kod sultana. Tata se vazda slusa. Lemiju zelim povratak na forum. Pank nije mrtav. 1
kuruz Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Bobana ubiti i baciti svinjama njegovu ustašku lešinu
Hail Metal Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Gledao sam neke hajlajtse Drazen protiv Jordana, ukupno 40 poena, Drazen dva vise.... To je kosarka, ovo je cirkus i vredjanje kosarkaske inteligencije i etike. Evo potpisujem da bi jedan Dzeremaja Mesi rasturio Jokica 1 na 1 2
Мајор Гашпар Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 (edited) Ne mogu vise ovo da citam, poludecu od tvojih sovinistickih ispada. Mislim da je vreme da se Doktor postavi za admina i iskoreni svaki vid gibanicarstva i salonskog cetnistva. Edited May 8, 2019 by Мајор Гашпар
vudun Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Vikipedija kaže da Džeremaja Mesi trenutno igra za izvesni Ciclista Olímpico. Vikipedija svašta zna da kaže. Riznica, neki bi rekli.
Recommended Posts