Jump to content

Recommended Posts

Posted

isto to sam se pitao. veze nemam, nadam se samo da će niksi da puknu kao bebine zvečke.

zbog karmela i smita. veće indijance, one napaljene, liga nije videla. samo im još majkl bizli nedostaje.

Да ли ово има везе са појавом ауторке ове мисли?

bilo je 10-2 :haha:

upravo to. :zuba:

• Upvote 1
Posted

jebem ti koliko reptorsi nemaju srece... ponovo gube dobijenu tekmu. sjebase ih sudije kod izvodjenja na kraju, cist faul nad andersonom koga su gurnuli van terena nije sviran. holidej izjednaci za produzetak i posle naravno izduvaju.

Posted

Nisam gledao, pratio sam rezultat pa kad sam video šta se dešava u trećoj četvrtini... To je već godinama najgora četvrtina za Toronto. Zaskoče oni protivnika u prvom poluvremenu, naprave 15-20 razlike i onda misle da su pobedili.

Gledao sam završnicu Boston-Čikago. Čikago pobedio ludim košem Belinelija 2 sekunde pre kraja produžetka, biće verovatno prvi u top 10 pa ćete videti. Ali sudije su im poklonile produžetak, nisu svirali čist faul na Pirsu u poslednjim sekundama regularnog toka utakmice.

Sad gledam malo San Antonio - Golden Stejt, držali se ratnici i bez Karija, ali su ih u trećoj stisli i San Antonio grabi ka pobedi.

Posted

Каква текма синоћ Бостон-Чикаго! Белинели на крају дао немогућ шут за победу, Рондо утрпао 30 поена. Требало је Булси и раније да добију али им се наравно организација игре распадала пред крај меча.

https://www.youtube.com/watch?v=Ck82ouXwF08

Posted (edited)

Каква текма синоћ Бостон-Чикаго! Белинели на крају дао немогућ шут за победу, Рондо утрпао 30 поена. Требало је Булси и раније да добију али им се наравно организација игре распадала пред крај меча.

https://www.youtube....h?v=Ck82ouXwF08

rondo samo protiv bulsa sutira onako i sa onih pozicija. kad ruzice nema, rondo kolo vodi.

povredi se i deng, tj. obnovio je povredu, ali izgleda da nije nista strasno.

i da, srdjan i darko>edin i kole.

odlicna kosarka. prava plej-of utakmica dve ekipe koje igraju kosarku, a ne prave neki cirkus. belineli x faktor u borbi za prsten. buzer igra kao melon. noa rutinski. garnet je picka najveca.

Edited by Grob Bez Dna
  • Upvote 1
Posted

Гледао сам снимак Њујорк - Детроит игране у Лондону. Приђиони је изгледао као клинац који је први пут заиграо за први тим. :haha: Имао је неколико сјајних асистенција и добро је играо одбрану, али су му покрети били некако дрвени.

Posted

Гледао сам снимак Њујорк - Детроит игране у Лондону. Приђиони је изгледао као клинац који је први пут заиграо за први тим. :haha: Имао је неколико сјајних асистенција и добро је играо одбрану, али су му покрети били некако дрвени.

Ja sam gledao direktno i mogu reci da sam se smorio , interesantnije mi je kad gledam Azovmas-Turov

Posted

ма ја сам гледао само последњих десетак минута

европска кошарка ми је неупоредиво занимљивија

• Upvote 1
Posted

Boston-Čikago bila odlična utakmica, San Antonio-Golden Stejt isto. Detroit je jedna od najdosadnijih ekipa u ligi za gledati, nije baš najsrećniji izbor. Naravno da je dosadna utakmica u kojoj jedna ekipa vodi sa 15-20 razlike kroz celu utakmicu, a još se igra u Londonu, u gradu koji je u zemlji koja veze sa košarkom nema. To mi nije jasno, zašto se forsira taj London, dajte te utakmice premestiti u neke košarkaške zemlje.

Posted

Сасвим случајно сам наишао на тај снимак, нисам планирао да гледам утакмицу.

Posted

sjajan meč u Bostonu, Rondo obožava da igra protiv Bulsa, 30 poena sinoć.

kad smo već kod muzike, i on je izbacio neke pjesme koje pušta igračima prije mečeva, tako da ako neko iskopa... :)

Posted

Lepo igraju Reptorsi, imaju 6-8 razlike, valjda neće ispustiti prednost. Brajant užasan, 6 poena, 3/14 šut, forsira nemoguće šuteve kao i uvek. Hauard izleteo napolje posle dve tenhičke :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...