Sreta Posted May 7, 2022 Report Posted May 7, 2022 Metla burazeru... Ne kazem da sam ja bolji.. Mada... Premda... Makar, malo bolji... Oliver Mlakar!
vudun Posted June 13, 2023 Report Posted June 13, 2023 Fino je odigrao ovu seriju somborski Dino Rađa...
Мајор Гашпар Posted June 14, 2023 Report Posted June 14, 2023 NBA sezona je iza nas Sedimo... Sreta, Koki i ja Kiša pada, birtija je prazna Ubija nas Koki kopriva... Neku staru rakiju ljuštili smo tu Sreta je ćutao vidno neraspoložen Više pijan no ljut Uzimamo dopić, povlačimo lajnu U mraku nam sijaju oči Koki tihim glasom reče: "Uzeo titulu i Nikola Jokić"... Sve ide u kurac Eto do čega smo danas došli A gde ćemo Sreto ja i ti? Nama srce kuca za Majami Probudi me, ovo je neki ružan san Kad Jokić uzme prsten ja sam nesretan... Sluša se uz Kanjon Drine. 1
kuruz Posted June 14, 2023 Report Posted June 14, 2023 ooo puši Hite kurac moooj Denvernagets šampioooon sisaj istkoooooust
Sreta Posted June 15, 2023 Report Posted June 15, 2023 Meni je i Kejleb Martin jaci lik od JokicA. Ja sam se, kleo sam tobom, ko robijas, sa slobodom... Znao sam da ce nasa govna da uzimaju njegovo visocanstvo u usta i prave komparaciju sa Jokom. Nije Joka kriv, ali... Kuruz je svestan ko je Majkl. Makar se javio pijani Danilovic, aka Bosansko govece (vlastito ime), da kaze da je i on veci. Po meni jeste, li, ko sam ja da sudim?
Sreta Posted June 15, 2023 Report Posted June 15, 2023 Bata Konj >>> em ve pe raspalog cirkusa... A inace ih karam, malicem od ove moje llllllleve kopite! Znas? 1
Hail Metal Posted June 17, 2023 Report Posted June 17, 2023 Statistika je varljiva, ali cinjenice nisu, sada bez dileme nas najuspesniji igrac ikada, e sad ja sam jos uvek ubedjen da on na 10 utakmica ne bi imao 3x2 da ga cuva recimo prosecan ligaski centar poput Dzevada Alihodzica, ali to nije bitno 1
vudun Posted June 17, 2023 Report Posted June 17, 2023 https://www.b92.net/sport/nba/vesti.php?yyyy=2023&mm=06&dd=17&nav_id=2352441 Kratko i jasno... Mada bi trebalo da podrži svog košarkaškog naslednika... iako je bio za nijansu bolji igrač...
kuruz Posted June 17, 2023 Report Posted June 17, 2023 kada se priča o tome da ere ne mogu da se porede, misli se na to da ne mogu da se upoređuju igrači istog ranga, odnosno Rasel, Karim, MJ, LeBron, Jokić... a ne Rađa i Danilović sa Jokićem nisu normalni, teški kompleksi ih udaraju
vudun Posted June 17, 2023 Report Posted June 17, 2023 Kukoč, pa odmah za njim Rađa... a ostali neka se dogovore između sebe...
Sreta Posted June 22, 2023 Report Posted June 22, 2023 Sve je to lepo, ali Jokic, jednotitulas lakrdijas, kolko god da je napredovao da bude nas najuspesniji igrac je nonsens. Mozda je Denverov najuspesniji igrac. Mozda. 1
Recommended Posts