Jump to content

Recommended Posts

Posted

nemoj biti lud, ne treba ti trud, možeš da me imaš ja sam stvorena za blud?

kako je iskakao spot na tv-u odma' se radila serija sklekova, onda basket po ceo vreli dan. to je tako moralo. divni dani puberteta, nije bilo interneta.

• Upvote 2
Posted

The Bobcats are reportedly "very close" to signing NBA Legend and Bobcats owner Michael Jordan to a 10-Day-Contact "just to beat Miami's win-streak" tomorrow! Reporters say MJ could join the team if signed, tomorrow and was practicing with them tonight! Charlotte released pictures of MJ in preparation too!

7644_412054378891548_136581195_n.jpg

Posted

bruk lopez je verovatno najtalentovaniji centar lige, ali je slab karakter. da se ugleda na nesrećnog brata blizanca po pitanju odbrane.

Posted

ako bude trebalo, sutra će pljunuti na tap 011 i reći da ima sve ploče mejdena, i to prvobitna izdanja. devojka za sve.

• Upvote 5
Posted

Bio i Rubio 2x fauliran u poslednjem napadu protiv fejkersa, drugi put pri sutu za 3, pa nikom nista.

A sto se tice Lebrona, on je toliko jak i brz da, sa trenutnim NBA pravilima, jedino faulovima i mozes da ga zaustavis, a i on sam se cesto zalece u ljude pa mu se retko sviraju faulovi u napadu, tako da ne treba da se zali.

• Upvote 1
Posted

A sto se tice Lebrona, on je toliko jak i brz da, sa trenutnim NBA pravilima, jedino faulovima i mozes da ga zaustavis, a i on sam se cesto zalece u ljude pa mu se retko sviraju faulovi u napadu, tako da ne treba da se zali.

ovo.

on je bre u 90% slucajeva zasticen kod sudija kao beli medved. nema on tu sta da se buni, isto vazi za hauarda i ostale grmaljcine superzvezde. smesni su mi fanovi majamija koji su tako pobesneli zbog onih faulova, ispada tolika nepravda kao da su ga pesnicama udarali i jebali mu majku na sred terena.

pobeda zasluzena, osakacenim bulsima svaka cast za borbenost. bedak sto nema rouza, da se nije povredio sada bi se borili za prvu poziciju.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...