vudun Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 nisam gledao ovu utakmicu, ali sa punim pravom govorim da su sudije postale sisice, koje od igrača prave pizdice svojim rigoroznim kriterijumima. to je sve komesar štern zapetljao. ipak riba smrdi od glave. danas bi rodmanu svirali šestu ličnu grešku na početku druge četvrtine. skandal. odgovorno tvrdim da bi grent hil iz najboljih dana olešio lebarona u basketu 1 na 1, pa bi ga posle polivao sprajtom da dođe k sebi. slabu odbranu tolerišem samo kod plejmejkera (stiv neš), za ostale pozicije nema opravdanja. nećeš da jedeš munje i kenjaš gromove? m'rš u mekdonalds za konobara! 8 1
WoS Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Veceras se navija za Mamuze, bice epski kad na Majamijevom terenu u sedmoj uzmu titulu!
Narsil Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Uvek se navija za Mamuze, osim u duelima sa Bulsima. Garnet i Rivers dogovoril trejd u Kilperse, za Džordana i neke pikove. Štern izgleda stopirao trejd. Nikako ne bih voleo da vidim ovo, na idu mi Garnet i Klipersi nikako. Garnet mi je omiljeni igrač svih vremena, a Klipersi drugi najodvratniji tim u ligi...plače mi se.
SkullKrusheR Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 timeeeee... zashto me terash da gasim tv pre kraja?
LoveHateLove Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 e dokurca, Dzejms razvalio, nema sta da se kenja tu, a i ovi mu dozvolili otvorene suteve.
KazimKazim Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Siaina seria, pogotovo poslednje dve utakmice...i da su Sparsi osvoili bilo bi potpuno zasluzeno, bez ikakve sumnje...ovako pad koncentracie u odlucuicim momentima, Manu posebno 'briljirao', neshvatljivo prodavao lopte...nesto bolja odbrana Maiamia i sut, pogotovo veceras kad su Veid, Lebronjara, Calmers i Batie (X faktor definitivno) skoro sve pogodili sa poludistance
Dead Man Drinking Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Meni uvek mnogo teže padaju porazi u neizvesnim utakmicama/serijama. Posle ove, uopšte me ne zanima ko će sledeće godine osvojiti LŠ, NBA, SP... Al' da je LeQuiter odigrao šampionski, jeste. Za razliku od Boša, Manua i ostalih
Narsil Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 e dokurca, Dzejms razvalio, nema sta da se kenja tu, a i ovi mu dozvolili otvorene suteve. Dozvoljavali su mu otvorene šuteve kroz celu seriju, samo je ih je sad i pogađao. Odigrao je šampionski kad je trebalo. Samo me zanima zašto Đinobili pravi toliko početničkih grešaka i koji mu je kurac bio. Ne mogu da se oporavim od izraza Dankanovog lica... 25 sekundi do kraja, 5 razlike...
WoS Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Pu, jebemliga, imao sam osecaj da ce Majami dobiti posle onakve seste utakmice, al mnogo mi je zao
kuruz Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 auh kakvo zapušavanje usta svima šteta za prošlu, izuzetno glupo izgubljena utakmica 4
Stolet Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Uf žao mi Dankana što je promašio onaj šut za izjednačenje, od 100 takvih on će pogoditi 99, ali taj jedan je došao u najgorem mogućem trenutku
BLAGOJE Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 naklon alenu,vejdu i batijeu,dokazali da su ogromni igraci. jebiga,nemaju sve velike price hepi end. 2 1
Dead Man Drinking Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 (edited) Istina To je šut koji Dankan pogodi osam od deset puta. Sada nije ušla u koš i zahvalan sam na tome. Nije promašio zbog moje dobre odbrane, samo je promašio”, objasnio je Šejn Batije http://www.b92.net/s...1&nav_id=724995 Edited June 21, 2013 by Dead Man Drinking
BLAGOJE Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 kukala majka svima dogodine,nema sanse da ce ovako u penziju,a sad se uprava nece zajebavat' i da im prsten zavisi od dijaovih sisa,sigurno ce dovesti bar jednog ozbiljnog sutera. 2
kuruz Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 stvarno strašno, nikad nisam video nekog sportistu sa nadrkanom facom, tompusom ili flašom u ruci skandalozno
Recommended Posts