WoS Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Nedovic izgleda u Golden State-u. Na kraju mi se svidja sta je Minesota uradila, dobili su Muhameda ipak, i jos plus ovaj crnja koji je dobar za backup centra, da lupa banane malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 opa, nisam ocekivao da ce nedo biti izabran u prvoj rundi. do jaja je sto ce voriorsi izgleda preseliti dzereta dzeka, taman bi imao dovoljno prostora da se pokaze. ovi iz gs-a hoce da ga ubace u ekipu vec ove sezone, sad sve zavisi od njega kako se pokaze na kampu, a mislim da nema sumnje da ce upasti u tim. Na kraju mi se svidja sta je Minesota uradila, dobili su Muhameda ipak, i jos plus ovaj crnja koji je dobar za backup centra, da lupa banane malo. slazem se, super su prosli. shabaz je pre godinu dana bio poredjen sa kobeom i hardenom, ocekivao sam da ce biti medju top 5, ne znam sta mu se desilo u medjuvremenu. a dieng je odlican odbrambeni igrac, videlo se to dok je igrao za kardinalse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 ^Procitao sam da imao najbolji odraz i bio najbrzi na merenjima od svih pikova iz Evrope, to mu je sigurno pomoglo. Nadam se da mu je glava na pravom mestu i da ce napraviti nesto od sebe, tvarno nam treba igrac na spoljnim pozicijama za reprezentaciju. Elem, ovo je izgleda dogovoreno: Trade Details: KG, Pierce, Terry to Nets. 1st Rd picks in 2014, 2016, 2018 & Humphries, Wallace, Evans, Shengalia, Bogans to Celtics Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 au, kakva ce gomila poluigracha boston da bude sledece sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 http://www.nba.com/2013/news/06/27/celtics-trade-garnett-pierce-to-nets/index.html KAKVI DEBILI JEBEM IM MATER KOLIKO SAM SAD POPIZDEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 E jbg Netsi se zaleću baš, vlasnik obećava finale, Pierce i Garnett neće igrati još predugo, a sumnjam da će Kidd u svojoj prvoj sezoni kao trener dogurati do finala Ali otprilike su se rešili igrača koji nisu ispunili očekivanja prošle sezone; izgleda da je u Bostonu baš frka čim primaju nečiji otpad OK, dobili su pikove, samo ne znam koliko visoko u prvoj rundi, ili to nije ni odlučeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 zanimljivo je da je nedovic bio poslednji pik u sternovoj komesarskoj karijeri, povlachi se pochetkom sledece godine, tachno 30 godina nakon shto je postao komesar. nasledice ga pomocnik adam silver (nishta bez jevreja, naravno ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 (edited) jebena ekipa. Edited June 28, 2013 by SkullKrusheR Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Bice zonfic - 5 lopti za svakoga, svi srecni i zadovoljni Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Pusice kurac realno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Mene već sad zanima reakcija bostonske publike pri prvom gostovanju Netsa u Bostonu. Pierce i Garnett su zaslužili da dobiju ovacije na tom meču Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Ово је завршено или нека монтажа? Разочарао се после финала, па ми се не прати све ово.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 трансфер је завршен, али мислим да је ово монтажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 krš od drafta. grčki crnja, nemački crnja, suicidalni ukrajinac, noel indijanac... ako ništa drugo, vasilij karašev, tim hardavej i glen rajs su dočekali da im klinci igraju u nba... odlazi ješovan, uništitelj košarke u penziju, dolazi drugi ješovan destruktivno nastrojen. ruski ješa pokupio garneta i pirsa, hoće sve i odmah, da skine sa trona arisonov majami (miki arison - ješa). miodrag ješić da je komesar manje bi grešio... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 miodrag ješić da je komesar manje bi grešio... sahrani me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 http://www.mondo.rs/a593933/Sport/Kosarka/Novicki-Skoro-da-mrzim-Majami.html Нормалан човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Je l' se za takve izjave koristi ono 'butthurt' Dalas je ove sezone kupio prašinu za ostalima, Novicki posle povrede nije uspevao da zaigra onako kako obično igra, tako da, mada kaže da je opušten tip, logično je pretpostaviti da je bio frustriran, što se videlo i na terenu Jesu oni doveli neke nove igrače? Bili su dosta tihi tokom sezone, videlo se da nisu imali neku nameru da se bore za titulu, što je čudno, Dalas je obično prilično ambiciozna ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 ма са ким да се боре за титулу? постали су нови Бостон, имају све неке истрошене играче и полу-играче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Узели титулу, јебе им се. Ушли у легенду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 http://www.mondo.rs/a592980/Kolumne/Edin-Avdic/Lebron-jednostavno-najbolji.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 toronto se ratosiljao žabarske kile. napokon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Hjuston sutnuo Bruksa i Delfina.Jebo ih seleri kep i Hauard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Pročitah sinoć, i neka, dobio je sto šansi i ništa, kao da se nikada nije potrudio da poradi na odbrani, a ofanziva mu je predvidljiva odavno; u prethodne dve sezone nije uradio ništa za tim. Dobijaju Novaka, Camby-ja, pik iz prve runde sledeće godine i još neki pik iz druge runde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 The Knicks will send Steve Novak, Marcus Camby, Quentin Richardson, a 2016 first-round pick and second-round picks in 2014 and 2017 to the Toronto Raptors for Bargniani, according to league sources. nisam imao pojma da je q-rich bio u njujorku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 kembi još uvek može da lupi bananu. dobar je to trejd. želi hjuston novog olajdžuvona, ali kara banana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts