Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

sve zavisi, plus se možda neko od konkurenata i povredi, ali mislim da će darko imati ulogu koju je prošle sezone imao stiemsma.

garnet (njega s godinama forsiraju kao peticu), bas, vilkoks, kolins... i dva rukija - melo i salindžer (ovaj drugi će eksplodirati).

dosta visokih igrača. videćemo.

Edited by vudurinator
Posted

Jbg ja nikako da se otrgnem osećaju da Miličić može da bude odličan centar, izgleda sam potrefio da gledam Minesotu baš kada je imao onaj bljesak odličnih partija :)

Posted

Па управо је у томе проблем, што он МОЖЕ, али га заболе да то буде. Млати паре и лади јаја. Иначе, у Бостону од центара имају још нека два анонимуса, неког клинца и неког маторог. Мада, мени све смрди да ће Гарнет опет на центра, а Бас на четворку.

Posted

milicica su uzeli sa nadom da ce da ima rolu kao krstic onomad,nesto inteligentniji centar koji se dobro krece u parketu i nije operisan od odbrane,ali kurca baba vecerala

ali ko zna,mozda dasja poludi i svima nam ocita lekciju,nece biti druge sanse za to

Posted

adriana tvrdi da je nevina uplovila u bračne vode. :wub:

mogao je da uskoči lunar, isto slobodan agent, taman je pazario d-rose tikepa.

Posted

meni je alesandra ambrozio oduvek bila najvrh pičić među tim viktorija sEkret anđelima. kontam da ga redovno prima u prdaru od neznanih junaka.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...