Jump to content

NBA

Baal

Recommended Posts

Ja mu prodao kartu za Slejer jeftinije...klasicno srpski,dao sam bratu srbinu pola zivota a on se otcepio i izmislio svoju naciju.Koja sam budala.

Срце ми се цепа кад видим да су стубови форума у конфликту.

Dovla,od kada je to srbin za siromasne stub?Ja njega kao neki kurcic ovde pamtim svega 2-3 godine.Ja sam stub 11 godina,nemoj da me vredjas jebote.

ako je nesto na moj racun,posto ste i ti i ostali smecari ciganski i madjarsko ustaski blokirani,samo jedna rijec za kraj: ccpk

Mogao si za kraj nesto svoje,a ne od moga kuma.A posto nemas nista svoje,ni drzavu ni naciju ni doslednost,napusis mi se kurca srbine za siromasne.

• Upvote 3

Ја сам пре 10 година радио интервју са Благојем кад је хтео да ради блек метал на тему хајдук Станка.

Тада је био Умарт и имао сличицу Љотића, а јурио неке вештице Јеврејке (да не идемо даље, сећа се он шта колега мисли).

Месец дана сам старији од њега на форуму. Стара је то школа, блек метал споменица.

Klasicni srbin jebiga...daju mu braca srbi sve,a on ih zajebe i izmisli novu naciju i drzave.Ponavljam,mi smo krivi jer smo budale.

kome ti bolan dovla objasnjavas,oni su tad jos gurali tutu da upali

A otkud ti znas kada si nas blokirao,je li srbine za siromasne?

• Upvote 3

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...