El Karnisero Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Pišanije, gleda se. Igraju u camo dresovima Daj bre ne može ovako loša Juta biti Кад ти је Кантер најбољи играч онда си у проблему. Мени су они први фаворити за најгори скор ове сезоне.
SkullKrusheR Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 takodje. bili su mi i kad su svi u startu tu titulu lepili filadelfiji. p.s. hejvord>>>ostatak tima.
Мајор Гашпар Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 У разигравање лагано ако их здравље послужи. Моли се Василију да тако буде.
BLAGOJE Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 necu ni da cujem za tako niske ambicije bolt thrower prije svake utakmice,i niko nema sanse
SkullKrusheR Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 oduvek je bio neprikosnoven u odbrani.
Stolet Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Kao kad si noob u NBA 2K i onda u odbrani u panici samo rokaš blokade i random igrači skaču na bananu mada su na drugom kraju terena btw zato ne igram te igre, velika je opasnost od upišavanja od smeha kada krenu da skakuću svi redom u reketu
Јарослав Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 е јебем ти, Минесота промашила три шута у последње три секунде (два Лав, један Пековић), а могли су поштено да се испишају по Клиперсима слика вечери (у фазону "'де ћеш, чамуго")
vudun Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 btw zato ne igram te igre, velika je opasnost od upišavanja od smeha kada krenu da skakuću svi redom u reketu mene bratanac urnisao juče sa supersoniksima iz '96. pejton krade li krade, te neki nezdravi alejupovi za kempa narkomana... izneverov'o sam, a i poštar je samo slegnuo ramenima.
Stolet Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Igra mi se neka sportska igra, mislim da ću da skinem uskoro nešto. Nego ovi Raptorsi me izdresirali da ne očekujem previše pa sam zadovoljan što su uspeli bar da izbore produžetke protiv Hjustona u gostima Možda su zaslužili da pobede, no dobro, povratak u poslednjoj četvrtini i fin balans u broju poena među igračima ohrabruju, žao mi što nisam mogao gledati, izgleda bila baš dobra utakmica.
Guest Pantagruel Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 mene bratanac urnisao juče sa supersoniksima iz '96. pejton krade li krade, te neki nezdravi alejupovi za kempa narkomana... izneverov'o sam, a i poštar je samo slegnuo ramenima. Najjaci su ti stari basketi. Ovi novi pederska posla. 1 1
Јарослав Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 рекао бих да су играли нови баскет, само са класик тимовима
Guest Pantagruel Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Vis to mi promaklo. Nisam igrao 2014. 2k12 mi je bio odvratan tako da sam prestao da ih igram. Najjaci basket u istoriji In the zone 2. Ostalo je krs.
Јарослав Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 најјачи баскет у историји је NBA Street за Сони двојку.
BLAGOJE Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 mene bratanac urnisao juče sa supersoniksima iz '96. pejton krade li krade, te neki nezdravi alejupovi za kempa narkomana... izneverov'o sam, a i poštar je samo slegnuo ramenima. pejton>>>>>>SVI 1
vudun Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 nisam ja baš toliki tutuban, a i bratanac od tetke ima 20 god ma sad ću da mu editujem kempa da ne može da zakuca, ko ga šiša... рекао бих да су играли нови баскет, само са класик тимовима taj rad u radno vreme. tri najpotcenjenija igrača, sva tri zelena - džef grin, džerald grin, deni grin.
El Karnisero Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 oduvek je bio neprikosnoven u odbrani. Његов жабарски другар је ипак мој фаворит.
Recommended Posts